Vybrali jsme obchody, v nichž si i vy můžete vybírat, protože to je pro nás důležité. Jedině v e-shopu, jenž se pyšní širokým sortimentem, mají všichni možnost najít výrobek vyhovující jejich cenovým požadavkům. Ve všech uvedených obchodech můžete navíc uplatnit slevový kód nebo ušetřit pomocí odměn za nákupy od populárního portálu Tipli.cz.

Mall.cz: Vše na jednom místě

Mall.cz určitě znáte z reklamy, ale jestli jste zde nikdy nenakupovali, mohlo by vás čekat nemilé překvapení. Kromě vlastního sortimentu nabízí totiž Mall také zboží z jiných (partnerských) obchodů. Jedná se tak vlastně o online tržiště, které funguje podobně jako zahraniční Amazon. Mall prodej zprostředkuje, ale produkt vám zašle někdo jiný. Jediný praktický dopad to má ale v tom, že pokud budete objednávat více věcí najednou, může být nákup rozdělen do několika zásilek. Výhodné ovšem je, že si můžete vybírat z různých cen, takže ani nepotřebujete Mall slevový kód.

Alza.cz: Zapomeňte na elektro

Na to, že na Alze koupíte jenom elektroniku a věci k počítačům, můžete zapomenout. Její sortiment je už dávno mnohem větší; Alza dokonce patří k největším tuzemským e-shopům. Prodává hračky, kosmetiku, sportovní a outdoorové potřeby, drogistické zboží, auto a moto sortiment, knihy, časopisy… Na rozdíl od Mallu je navíc vždy přímým prodejcem, takže si všechno můžete objednat najednou. Při nákupu využijte Alza slevový kód a získejte mimořádnou slevu. Nebo pokud nespěcháte, počkejte na Alza Black Friday, který je několikrát za rok.

About You: Za dopravu nic neplatíte

About You je mezinárodní online obchod s módou, který si zakládá na tom, že za dopravu zboží nikdy nic neplatíte. Kromě toho je vždy bezplatné také vrácení zboží, poštovné hradí obchod. Mezi další výhody patří exkluzivní About You sleva na první nákup, pokud se „upíšete“ k odebírání newsletteru. Připočtěte k tomu výběr mezi desítkami značek dámské, pánské a dětské módy a dokonalý e-shop s oblečením je na světě.

Notino.cz: Parfumerie nejsou jen vůně

Slovo „parfumerie“ je sice příbuzné se slovem „parfém“, tyto obchody ale nabízejí mnohem více než jenom voňavky. Pokud hledáte kvalitní kosmetiku a nabídka v drogeriích vám nestačí, je parfumerie právě to, co potřebujete. Zboží v parfumerii není vždy levné, ale pokud navštívíte web Tipli.cz a využijete možnost získat peníze z nákupu zpět (což je mimochodem možné kdykoliv, stačí bezplatná registrace), může být ušetřená částka ještě výhodnější než Notino sleva.