V současné době je Audioteka největší audioknižní platformou v Česku a její katalog čítá více než 7 600 titulů. Tisíce z nich nabídne v rámci svých narozeninových oslav od 11. do 13. října 2022 za akční cenu 199 Kč za kus. S největší slevou nakoupíte rozsáhlé komplety. V případě slavného Divadla Járy Cimrmana a Všech 15 her a textů, na které se nedostalo, tak ušetříte oproti původní ceně 84 %.

Audioseriály, které vám zpříjemní podzim

Naším tipem jsou však dva audioseriály, které se díky velké oblibě dočkaly nových sérií. Spojuje je takzvané superprodukční zpracování. To vyniká perfektním zvukem a působivými efekty, takže vás mistrovsky vtáhne do děje. Věrně totiž přibližuje jak atmosféru, tak prostředí, v němž se příběhy odehrávají, a podtrhuje skvělé herecké výkony.

Łukasz Orbitowski, Klaudia Mynarska: Recepce

I když o dlouhých podzimních večerech nejspíš chcete na práci zapomenout, tenhle audiositcom si klidně pusťte. První série se odehrává v kulisách nadnárodní firmy a o své odlišné pohledy na svět se v něm dělí tři recepční, které mají dění ve společnosti pod palcem. Tahle satirická komedie s Hanou Vagnerovou v hlavní roli měla takový úspěch, že se záhy dočkala pokračování. V něm se recepční Klára přesune na nové pracoviště – do hotelu Ranní rosa. I na tomto místě však zažívá dobrodružství, které rozhodně stojí za to. V dalších rolích Recepce 2 excelují Zuzana Kronerová, Marie Poulová, Jan Vondráček a Natália Drabiščáková.

Kinga Krzemińska, Krzysztof Komander: Strážmistr Cuff

Krimi komedie zasvětí posluchače do nonšalantních metod strážmistra Cuffa. V první sérii vyšetřuje svůj jedenáctý, obzvláště složitý případ. Týká se známého anglického filantropa, který byl nalezen mrtvý v hotelovém pokoji. Jediným vodítkem je tajemný bankovní vklad vystavený pod falešným jménem. Nové díly mohou Cuffovi přinést splnění jeho profesního snu, kterým je chycení sériového vraha. Na ruském kole je totiž nalezeno tělo neznámého muže, a i když všichni předpokládají, že jde o přirozenou smrt, Cuff to vidí jinak a snaží se případ za každou cenu vyřešit. V obou sériích rozehrávají parádní herecký koncert David Novotný a Jan Vondráček.

Podrobnější informace o těchto i dalších titulech, ale také o narozeninové akci najdete na www.audioteka.cz.