Beran

21. 3. – 20. 4.

Potřebujete teď hodně lásky a cítit, že je vám druhý oporou. Slunce vstupující do znamení Raka může způsobovat nervozitu a ovlivňovat vás pocitem, že je komunikace ve vašem partnerském vztahu řízena více rozumem než citem. Řiďte se teď silným heslem – mlčeti zlato!

Nejlepší den: 21. 6.

Nejhorší den: 24. 6.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Dbáte o své materiální zabezpečení a v zaměstnání se to odráží v podobě úspěchu. Vyzařujete do okolí pocit jistoty, tudíž se nemůžete divit, že způsobíte zvýšený zájem opačného pohlaví. Milí Býci, buďte však obezřetní, mohou se na vás věšet hodně vypočítavé typy.

Nejlepší den: 26. 6.

Nejhorší den: 22. 6.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Jste posíleni svým vládcem Merkurem, který je teď vlastně doma, protože se zdržuje ve vašem znamení. V tomto období se cítíte skvěle v intelektuálních kruzích a v lásce jste přímo neodolatelní. Zaměření se na moudrá témata bude pravou třešničkou na dortu.

Nejlepší den: 20. 6.

Nejhorší den: 23. 6.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Slunce, které v úterý přechází do vašeho znamení, vám způsobuje zmatek v duši, neboť na jednu stranu máte tendenci k zamilovanosti a na druhou stranu nejste schopni vyjádřit představu partnerského soužití. Slunce vás směruje k racionálnímu chování, čímž můžete vztah blokovat.

Nejlepší den: 25. 6.

Nejhorší den: 26. 6.

Lev

23. 7. – 22. 8.

V této době byste si měli uvědomovati jiné priority a kvality partnerství než jen sexuální záležitosti. Pokud budete totiž zarputile vyžadovat jen to jedno, můžete se brzy dostat do hluboké partnerské krize. V zaměstnání vám teď mohou šlapat na paty vaši kolegové.

Nejlepší den: 22. 6.

Nejhorší den: 21. 6.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Finanční zlepšení pro vás teď není nic mimořádného, ale pravdou je i to, že šetrnost není vaší silnou stránkou, takže penízky zase brzy rozkutálíte. Partner vám to sice může vyčítat, nicméně jinak ve vašem vztahu panuje shoda, láskyplná Venuše prostě exceluje.

Nejlepší den: 24. 6.

Nejhorší den: 20. 6.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

V tomto týdnu se Venuše přesouvá do vzdušného znamení Blíženců, které je vám živlově spřízněné. Milé Váhy, bude třeba, abyste se připravili na dechberoucí milostný život. Opačné pohlaví po vás bude prahnout a zřejmě se jen s obtížemi vyhnete problémům s nevěrou.

Nejlepší den: 23. 6.

Nejhorší den: 25. 6.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Merkur v sextile s Jupiterem přináší dravost a zvýšenou pracovitost, proto se snažte dokončit vše, co jste si v minulých týdnech naplánovali. Právě v těchto dnech je ideální doba pro odevzdání všech náročných pracovních úkolů. Koncem týdne zvolněte a věnujte se odpočinku.

Nejlepší den: 21. 6.

Nejhorší den: 22. 6.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Venuše vám přináší radost, a pokud jste v minulosti v lásce strádali, nyní se na vás usměje sluníčko. Co se týče pracovní oblasti, spřádáte nové plány, ale pamatujte na heslo „Všeho s mírou“, abyste se ukvapeně nevrhli do příliš neznámých vod. Opatrnost vám prospěje.

Nejlepší den: 20. 6.

Nejhorší den: 24. 6.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Úterní letní slunovrat se chystá posílit vaši finanční pozici, takže máte příležitost dostat teď za své služby více. Do jisté míry vám pomáhá i trpělivost a skromnost v jednání s ostatními. Jediné, co vám může uškodit, je stres, takže se mu snažte v tomto týdnu vyhýbat.

Nejlepší den: 25. 6.

Nejhorší den: 23. 6.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Na přední místo svého hodnotového žebříčku začínáte stavět věrnost a velmi si této vlastnosti u svého miláčka ceníte. Toužíte ho mile potěšit a nezastavíte se ani před nákladnějším dárkem. Nejste totiž z těch, pro které mají finance v životě to nejvýsostnější místo.

Nejlepší den: 22. 6.

Nejhorší den: 26. 6.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Vlivem retrográdního Saturnu se můžete setkat s problémy v komunikaci s nějakým komplikovaným člověkem ve vašem okolí nebo přímo s vašimi sousedy. Snažte se proto zachovat nadhled a jednejte s chladnou hlavou! Zjistíte, že tímto způsobem snadněji naleznete společnou notu.

Nejlepší den: 26. 6.

Nejhorší den: 21. 6.

Zdroj: E.M.A. Europe