"Běžný život toho nabízí opravdu hodně po všech stránkách. Jsem za to vděčná. Každá mince má ale dvě strany. Sportovní život je v mnoha ohledech taky fajn, ale je to obrovská rutina i dřina, která s sebou nese poměrně hodně odříkání. Výhodou je, že dokud jste v tom prostředí, přijde vám to normální a nemáte pocit, že byste se nějak výrazně omezovali, až do doby, než zjistíte, co to znamená žít za tou „sportovní zdí“. Zároveň je cenné, kolik fajn vlastností vám sport dá do života. Toho si na něm vážím," bilancuje ve Vlastě.


Potkáte letos osudovou lásku, nebo se potvrdí, že váš letitý vztah stojí na pevných základech? Kdo se může těšit na romantické léto a kdo bude tajit svou novou lásku? To všechno prozradí originální horoskopy týkající se partnerství od Jarmily Gričové.


Eduard Freisler se roky věnuje sledování dění v Latinské Americe, zvlášť silně má prožité události ve Venezuele. V rozhovoru vysvětluje, proč lidé stále ochotně sázejí na jediného vůdce, který všechno vyřeší, i proč jsou zrovna ve Venezuele tak populární soutěže krásy a telenovely.


Každý věk si žádá své, to se ví, ale jak na to zareagovat správnou péčí o pleť, to ví nejlépe kosmetická redaktorka Lucka Fendrychová.


Nejlepším novoročním předsevzetím na rok 2023 je heslo: Budu se víc nudit. Nuda je zdravá a vede od ní přímá linka ke kreativitě. Nejvíc vyrostete a zlepšíte se, když se nebudete snažit cokoli udělat.


V nové Vlastě najdete i super recepty na zdravá a odlehčená zimní jídla, otestujete si, jak dobře znáte filmy s blondýnkami v hlavní roli a nechybí ani tradiční novoroční retro kalendář na zeď.