Doba přeje extrovertům. Tah na branku, rychlost, aktivita, energie proudící ven bez zaškobrtnutí, potřeba být neustále ve společnosti a s někým mluvit a na někoho reagovat. Jenomže minimálně třetina lidí má s extrovertním světem problém. Jsou mnohem víc introverti. A nežije se jim snadno!

Ve dvaceti odstartoval raketovou kariéru. S kapelou Žentour získal Bratislavskou lyru, obdržel několik Zlatých a Platinových desek i Českou Gramy jako zpěvák roku. Prorazil v muzikálech a vychoval dvě úspěšné děti. Za pár dnů oslaví kulatiny, které ale moc neprožívá. Janek Ledecký bilancující!


Už dávno neplatí, že by lidé vydrželi u jednoho zaměstnavatele celý život. Naopak je běžné, že zvláště mladí lidé dnes odcházejí z firmy třeba po třech měsících. Jaké důvody je k tomu vedou? Nespokojenost s platem, šéfem nebo mají „jen“ velké oči? "Když přijde na pohovor člověk, který během desetileté kariéry vystřídal 19 pracovních míst napříč spektrem oborů a pracovních pozic. Případně mezi odchodem z jednoho a nástupem do dalšího zaměstnání je vždy několik měsíců v evidenci Úřadu práce, záruky jeho stability, konzistence a loajality to zaměstnavateli zrovna dvakrát neskýtá. Zvlášť, když ještě například zmíní, že z většiny míst odešel kvůli problémům v kolektivu.", varuje koučka Jana Řehulková.


Letní rychlovky, které skvěle chutnají, ale přitom nedají moc práce. Kdo by chtěl o prázdninách marnit čas u plotny?!