„Věřím, že jakmile se do něčeho pustíte, zeměkoule se začne kutálet správným směrem,“ říká charismatická mezzosopranistka. Proč začala zpívat až v dospělosti, jak jí v kariéře pomohly děti, kterou hudbu nejvíce miluje a kde ji můžete aktuálně vidět a slyšet? 

Jsou dospělé a mají ADHD, to znamená geniální nápady, kreativitu a motor stále naplno, ale taky neustálý chaos v hlavě i životě. Své o tom ví i naše kolegyně Klára Kubíčková: "Konečně vím, proč dělám 20 věcí najednou, srším nápady, musím o všem napsat, všechno překonat, vymyslet i proč mi to dává tak zabrat..."


Hudebník Ivo Plicka byl blízký kamarád i kolega zpěváka Petra Nováka. Napsal pro něj největší hity, které zní z rádií dodnes. Otevřeně mluví nejen o jejich profesionálních začátcích a posléze úspěších, ale i o problémech s režimem a Petrově neutěšeném soukromí i podivné smrti.


Jaký program s vámi v létě absolvují nohy? Chodí po horách, šlapou vodu, brodí se pískem, tancují na podpatcích? Dopřejte jim správnou péči!
+ tipy na šik letní pantofle


Retro.babi je hvězda sociálních sítí a úspěšná influencerka. Fotí vnoučata a svoje módní výtvory a má tisíce sledujících.


A zase bude vedro! Jak vyzrát na přehřátý byt a pořádně se vyspat.


Pravé letní dobroty z ostružin a malin.