Zdroj: Youtube

Komunikace mezi rodiči a dospělými dětmi nebývá vždy jednoduchá. Najít společnou řeč se občas nedaří ani jedné straně a bývá z toho mrzení, které se může zvrhnout v úplné „mlčení“. Paradoxem je, že se nám komunikuje hůř hlavně proto, že se máme rádi a máme o sebe strach. Vánoce jsou ale tou správnou příležitostí, kdy stojí za to nesoulad vyladit. Poradíme vám, jak na to, aby byl doma klid!
Všichni milujeme Popelku. Zejména tu s Libuší Šafránkovou, která ani letos nebude chybět na štědrovečerním programu televize. Proč? Napadá nás ještě jiné vysvětlení než to, že se v ní kouzelně potkala zasněžená krajina, přitažlivé venkovní lokace, skvělí herci a muzika, která míří na srdce: Vorlíčkova Popelka je tak oblíbená i proto, že je feministická!

Přemýšlíte už, jaké si dáte na konci roku novoroční předsevzetí? Nedávejte si žádné! Už v zárodku je většinou odkázané k záhubě. Je totiž úplně jedno, kdy se k nějaké změně rozhoupete. Začít můžete klidně až v březnu. Anebo neplánujte žádnou změnu. Někdy je to dokonce lepší.


Už máte vymyšlené silvestrovské pohoštění? Tápete, čím zpestřit večírek? Zkuste to letos trošku jinak. Máme pro vás recepty na šťavnaté trhané vepřové, zapečenou fetu, nachos s guacamole, ricottový, lososový či rybí chlebíček... a další vytuněné recepty, které nadchnou všechny.