Ze dne na den ztratila pevnou půdu pod nohama a musela znovu objevit svoji sílu a sebedůvěru. "Je mi dobře a jsem spokojená. Ovšem to se bavíme o posledních pár měsících. Předtím to rozhodně nebyla žádná sláva, musela jsem se s tím poprat a srovnat se s tím. Když jste citově zainteresovaná a přijde nějaká nenadálá událost, je to šok. Pochopitelně všude jsou nějaké problémy. I můj bývalý partner je po dobu našeho vztahu měl a já se mu snažila pomáhat. Ale najednou se stalo něco, co už nešlo odestát. A bylo jasné, že je konec. Člověk ho nechce, ale uvědomuje si, že jinak to nejde. Že už vystřílel všechny možnosti," přiznává v rozhovoru.

Jsou svým dcerám nejblíž, ale slovy jim umí ublížit víc než největší nepřítel. Proč jsou některé matky ke svým dospělým dcerám tak kritické a proč se nad tím tak těžko mávne rukou? Deficit pochvaly a neustálé zpochyb­ňování od člověka, který by vám měl poskytovat bezvýhradné bezpečí, vede v dospělosti k nepřekonatelnému deficitu sebevědomí a vtíravému pocitu nedostatečnosti. Nekonečnou spirálu jsme se pokusili rozplést v hlavním tématu.

Julie Caplin píše červenou knihovnu a na kontě přes dvacet románů. Láska, jídlo a nové zajímavé místo. Tři charakteristiky, které definují úspěšné romantické příběhy téhle spisovatelky. „Jsem tady pár dní, ale už jsem volala do našeho nakladatelství, že příští knihu musíme psát o Praze, prozradila rodačka z britského Yorkshiru v našem rozhovoru.


Jaká šminka nechybí v žádné kosmetické taštičce? Rozhodně řasenka! Lucie Fendrychová dala dohromady parádní dávku triků, jak jí prodloužit životnost a vylepšit efekt. Budete mrkat!


Viktorie Vášová je mladá režisérka a herečka, která kráčí ve stopách své slavné babičky Marie Vášové.


Připravili jsme pro vás klasické recepty od našich slovenských sousedů. Halušky, pirohy a brynza na různé způsoby.