Představujeme homesharing! Sdílenou péči a přirozený způsob podpory rodin s dětmi a mladými lidmi s mentálním postižením. Propojuje rodiny, kde se starají o postižené dítě s rodinami či jednotlivci, kteří chtějí a mohou svůj čas věnovat dítěti s postižením a pečovat o něj jako tzv. hostitelé. Více o něm se dozvíte od Mirky Červenkové, ředitelky Centra Orion, které zavádí tuto službu do královéhradeckého kraje a hostitelky Michaely Vodičkové, která se víc než rok pravidelně stará o patnáctiletou Lucku.


Marek Němec, oblíbená tvář obrazovky a aktuálně mocichtivý Macbeth, je taky táta dvou dětí. Právě otcovství ho zásadně změnilo. "Sám jsem dospěl a přehodnotil spoustu věcí." Co dalšího na sebe prozradil?


Objevili jsme nejčastější chyby při (d)epilaci a připravili velký a podrobný manuál, jak si holení ulehčit a prodloužit efekt.


Léto je časem, kdy máme více příležitostí setkávat se s rodiči a prarodiči. Často k nim posíláme na prázdniny děti a babičky vyzbrojujeme radami, co jim vařit, co jim chutná. Jestlipak vás ale někdy napadlo zamyslet se nad jídelníčkem svých rodičů? Výživa je pro ně velmi důležitým faktorem, který může ovlivnit jejich zdraví a kvalitu stárnutí.

Domácí zmrzlina? Ano, je skvělá a s Vlastou se dozvíte, jak ji udělat.