BERAN

21. 3. – 20. 4.

Hvězdy daly Beranům do vínku sílu, spoustu energie, upřímnost, ale také potřebu lásky a pozornosti. Při výběru parfému se ptejte po jeho složení, sednou vám povzbuzující ingredience jako citrusy, bergamot a máta. Ovšem jen ty by vás brzo omrzely, vůně musí mít i omamné přísady, které se projeví později a skutečně zaujmou – dřevité tóny, mošus, pižmo.

Voní vám: Svěžest drcené máty a prvních jarních květin italské Kalábrie, jasmín, cedrové dřevo, hnědý cukr, labdanum, růžový pepř a kašmírové dřevo.

NÁŠ TIP: RÁDA POSLOUCHÁTE KOMPLIMENTY. POKUD VÁM NĚKDO POCHVÁLÍ PARFÉM, ZŮSTAŇTE TÉ ZNAČCE VĚRNÁ.

BÝK

21. 4. – 20. 5.

Žena narozená ve znamení Býka se ráda obklopuje hezkými věcmi, dokáže ocenit luxus. Potěší vás tradiční, klasická vůně se stopou smyslnosti, která obklopí tělo jako saténový župan. Hledejte stopu růží a jemné vanilky s kapkou svůdné ambry.

Voní vám: Zelený absint, broskev a rafinovaná frézie, květinový buket přírodní růže, kosatce, teplé tóny santalového dřeva, dřevitého cashmeranu, krémové vanilky, ambry a pižma.

NÁŠ TIP: VĚŘTE PRVNÍMU DOJMU, UMĚLECKY PŮSOBIVÝ FLAKON VÁS SPOLEHLIVĚ POVEDE K CÍLI.

BLÍŽENCI

21. 5. – 21. 6.

Uspokojit ženu, která v sobě skrývá několik osobností, není snadné. Vaše myšlenky a pocity se rychle střídají, stejně tak voňavé nálady. Potěší vás opulentní parfém, poskládaný z honosných a působivých částí celé voňavé palety – svěžích tónů, silně květinových i teple dřevitých.

Voní vám: Osvěžující vodní meloun, říz růžového pepře, broskev, květ jabloně, bílá fialka, jasmín, pižmo, cedrové dřevo a vanilka.

NÁŠ TIP: KDYŽ SE V PARFUMERII NEMŮŽETE ROZHODNOUT, POŽÁDEJTE O PÁR VZORKŮ A SVÉ FAVORITY OTESTUJTE DOMA.

RAK

22. 6. – 22. 7.

Rak se nejlépe cítí obklopen láskou své rodiny. Toto znamení symbolizuje ženskost a něhu – a takový by měl být i váš parfém. Nebojte se při výběru dát na svou intuici, nikdy nezklame. Pro vás je jednoznačným vodítkem konvalinka.

Voní vám: Svěží mandarinky a hrušky, růžový pepř, mimóza, konvalinka, slunečnice, vanilka, tonka boby a pižmo.

NÁŠ TIP: DO PARFÉMU SE MUSÍTE ZAMILOVAT, PROTO S JEHO VYBÍRÁNÍM NESPĚCHEJTE. VŽDY ZKOUŠEJTE JEN JEDNU VŮNI, NASTŘÍKEJTE SI JI NA ZÁPĚSTÍ A TESTUJE JI V PRŮBĚHU DNE.

LEV

23. 7. – 23. 8.

Žena narozená ve znamení Lva ví, co chce. Je průbojná, ale současně působí přitažlivě a žensky. Parfém, který má šanci vás oslnit, musí být žhavou novinkou, která zapůsobí už na první pohled extravagantním flakonem. Vůně složená z menšího množství složek, ale o to více působivých.

Voní vám: Silice z květů pomerančovníku, ambra a mošus.

NÁŠ TIP: NOVÉ PŘÍRŮSTKY LOVTE VE VODÁCH VELKÝCH NÁVRHÁŘSKÝCH DOMŮ.

PANNA

24. 8. – 23. 9.

Praktické Panny stojí pevně nohama na zemi. Ráda podlehnete výrazně dámské vůni plné květin. Pocit klidu přivodí vanilka, špetka šafránu přidá na originalitě. Podmanivě zapůsobí pačuli.

Voní vám: Červený pomeranč, jablko, šafrán, květ pomerančovníku, mučenka, květ frangipani, pačuli, eben, vanilka a kůže.

NÁŠ TIP: VAŠI TOUHU PO SOULADU UKOJÍ, KDYŽ SI K PARFÉMU KOUPÍTE I STEJNĚ VOŇAVÝ DEODORANT.

VÁHY

24. 9. – 23. 10.

Znamení Vah je symbolem nerozhodnosti. Při nákupu vás v parfumerii „zahltí“ regály nacpané k prasknutí. Máte-li již svou oblíbenou značku, zkontrolujte, zda v portfóliu nepřibyla nějaká novinka. Příjemně vás vyladí dřevité tóny.

Voní vám: Citron, hruškový sorbet, bergamot, neroli, frézie, mimóza, leknín, ambra, santalové dřevo a pižmo.

NÁŠ TIP: ROZHODOVÁNÍ VÁM UŠETŘÍ, KDYŽ SE ZMÍNÍTE, ŽE RÁDA DOSTÁVÁTE PARFÉMY DAREM.

ŠTÍR

24. 10. – 22. 11.

Štíři mohou působit nenápadně, ale jsou to silné a sebevědomé osobnosti. Sedne vám působivý parfém s orientálním laděním, který zapůsobí intenzivně už na první nadechnutí. Sklony k záhadám potěšíte vůní exotických květin – orchidejí a jasmínu.

Voní vám: Ostružiny, bílé frézie, orchidej oncidium, sambacký jasmín, santalové dřevo, pačuli a vanilka.

NÁŠ TIP: HLEDEJTE SILNĚJŠÍ VOŇAVOU ESENCI – PARFÉMOVANOU VODU (EDP) NEBO PARFÉM.

STŘELEC

23. 11. – 21. 12.

Střelec patří ve zvěrokruhu mezi znamení se sklony k dobrodružství. Fandíte upřímnosti bez vytáček, proto se budete dobře cítit ve společnosti vůně, která si na nic nehraje a sází na jednu výraznou složku. Určitě to může být osvědčená růže!

Voní vám: Růže, maliny, jasmín, pivoňka, černý rybíz, růžový pepř, jalovec, vanilka, pižmo.

NÁŠ TIP: VAŠI TOUHU PO CESTOVÁNÍ USPOKOJÍ FRANCOUZSKÉ PARFÉMY.

KOZOROH

22. 12. – 20. 1.

Žena Kozoroh působí klidně a vyrovnaně. Parfém pro vás by měl pohladit duši a navodit atmosféru tradic a dob minulých. A k oblíbeným věcem se ráda vracíte. Hledejte flakon – malé umělecké dílko. Voňavé esence pak elegantní a dámské, třeba růži a jasmín.

Voní vám: Aldehydy, galbanum, egyptský jasmín absolute, bulharská růže, vetiver a pižmo.

NÁŠ TIP: NA PRVNÍ POHLED SE ZAMILUJETE DO ROZPRAŠOVAČE JAKO Z DOB NAŠICH PRABABIČEK.

VODNÁŘ

21. 1. – 19. 2.

Vodnáři jsou silné a nezávislé osobnosti, ženy zrozené v tomto znamení mají spoustu šarmu. Vaši nespoutanou povahu bude důstojně odrážet parfém s překvapivým složením. Z ovocných tónů přímo do náruče květin a smyslného pižma!

Voní vám: Ovocné tóny, růžové pivoňky, tygrované orchideje, jasmín, kašmírové dřevo, pačuli a pižmo.

NÁŠ TIP: ABY VÁŠ ŠARM PŮSOBIL NONSTOP, KUPTE SI DÁVKOVAČ A VOŇTE SE VÍCEKRÁT V PRŮBĚHU DNE.

RYBY

20. 2. – 20. 3.

Znamení Ryb přináší své nositelce touhu po harmonii. Jako ve vodě se budete cítit obklopená svěžím parfémem, který při prvním nadechnutí naplní nos chladivými tóny nezralého ovoce. Pocit pohody uhladí vůně cedru.

Voní vám: Zelená mandarinka, leknín, cedrové dřevo a hedvábí.

NÁŠ TIP: ZKUSTE PARFÉM SE STOPOU VODNÍCH KVĚTIN, KTERÝM VLÁDNE KRÁLOVSKÝ LEKNÍN.