Prima nápad

Když plánujete dárek pro svého partnera, můžete mu darovat něco, co ho rozradostní nebo i dojme. Pokud je váš partner fanouškem čtyř kol a rychlá jízda mu činí potěšení (vám ovšem ne…), tak mu jako dárek k Vánocům, výročí nebo k narozeninám darujte poukaz na zážitkovou jízdu jakýmkoli sportovním vozem nebo offroadem. A jako třešničku na dortu mu k tomuto poukazu dejte zabalenou krabičku se stejným modýlkem ke slepení. Modely aut jsou vděčným dárkem, a dokonce vypadají vkusně i postavené na poličce v obýváku.

Jak zasít závislost

Jakmile partner otevře krabičku, zjistíte, jestli jste s tímto dárkem nešlápla úplně vedle. I když je váš manžel na ruční práce nešika, většinou jsou tyto modýlky tvořeny tak, aby je zvládl složit nejen profesionál, ale i začátečník. Máte-li manžela, který se v lepení modýlků orientuje a ve volném čase tráví čas sehnutý u stolu a maximálně soustředěný na tohoto titěrného koníčka, modelem auta jako dárku ho nejspíše neoslníte, ale uděláte mu radost. Mužů, kteří budou při rozbalení dárku rozpačití, bude většina, protože fanoušků lepení modýlků aut, dopravních letadel a vojenských strojů mnoho není. Ale pozor, co není, může být! Partnerovi se lepení a tvoření oblíbených čtyřkolých strojů může zalíbit natolik, že u něho zasejete budoucí koníček.

Pozitiva lepení modelů

Z tohoto dárku budete mít radost i vy. Nejenže jsou modýlky aut vkusným doplňkem, mít na bílé stěně polici a na ní vyskládané modely jako je Jaguar E-Type Roadster, Porsche 918 Spyder, 68´Chevy Chevelle nebo legendární dodávku VW T1 Transporter, určitě přitáhne pohledy návštěv a váš partner se bude pýřit jako kohoutek. Další plusem modelu auta ke slepení je věc, která štve velkou část žen a to ta, že muž většinou přijde z práce, lehne si k televizi anebo vám čmuchá za zády v kuchyni. Místo toho si on a třeba i váš syn sednou ke stolu a klidně spolu řeší techniku a postup lepení toho a toho modelu. Třetí velkým pozitivem přímo pro vašeho partnera se stává učení se trpělivosti, soustředěnosti, smyslu pro detail a celkové vyrovnanosti, které se takto může naučit i váš syn.