Kdo by snad čekal, že je štíhlá moderátorka zapřisáhlou dietářkou, která před každým soustem počítá kalorie, škaredě by se spletl. Diety Gábina nedrží a s klidem si čas od času pochutná i na knedlu vepřu zelu anebo svíčkové od maminky. Svoji postavu si udržuje sportem. „Cvičím jógu a v garáži mám zaparkovaný orbitrek, na kterém dřu téměř denně. Člověk na sobě holt musí makat, protože televize přidává pět až sedm kilo," vysvětlila Partyšová, která v minulosti trpěla komplexy ze svého vzhledu.

„Mívala jsem mindrák z větších boků. Měla jsem takovou pěknou moravskou prdku, která mi vadila. Asi před patnácti lety jsem si proto tuk z boků nechala odsát a od té doby to udržuju. Mám ale pocit, že mužům se větší zadečky líbí…," dovysvětlila tajemství své útlosti čtyřiačtyřicetiletá Gabriela, kterou kromě pozadí trápí také vlasy. „Mám jich málo a jsou velmi jemné. Říkám jim 'bejby vlásky'. Nechala jsem si proto v minulosti pár pramenů naplést."

Zdroj: Youtube

Málokdo ví, že Partyšová je mimo moderátorky také profesionální vizážistkou, která líčí nejenom sebe, ale i ostatní na nejrůznějším akcích. „Neuvěřitelně mě to baví a denně děkuju bohu, že někdo něco takového vymyslel, protože my ženy tak můžeme být ještě krásnější," směje se sympatická maminka čtrnáctiletého Kristiána, která si vizážistický kurz nadělila ke čtyřicátým narozeninám.

Díky své početné sbírce kosmetiky a líčidel tak do společnosti vyráží vždy upravená a s dokonalým make-upem. Ukazovat pravou tvář není moderátorce úplně příjemné. „Osobně nemám ráda takové ty pravdařky, které na sociálních sítích sdílí své nedokonalosti. Takže když jsem se jednou v jakési televizní reportáži o kosmetice musela celá odlíčit, necítila jsem se úplně komfortně. Nakonec to ale nebyla taková katastrofa. Dnes musím říct, že čím jsem starší, tím raději nechávám pleť nahatou. Na to, kolik mi je, je to celkem fajn," směje se.

Zdroj: vlasta.cz