A co to je? Dárkové Damboxeo Truhly a Manboxeo Bedny z Manboxeo.cz. Precizně zpracovanou dřevěnou Bednu bude muset táta otevřít pomocí přiloženého páčidla a elegantní Truhlu otevře máma rozluštěním šifry nebo přiložené pilky. Už si začínáte představovat to napětí, až budou rodiče dárky od vás pod vánočním stromkem otevírat?

Stovky unikátních obsahů

Na Manboxeo.cz naleznete více než 300 druhů Manboxeo Beden pro muže a přes 60 unikátních obsahů Damboxeo Truhel pro ženy. Z tohoto nepřeberného množství Manboxeo Beden i Damboxeo Truhel si určitě vyberete ten nejlepší vánoční dárek pro rodiče – přesně podle jejich přání a chutí. Všechny Manboxeo Bedny i Damboxeo Truhly jsou navíc vždy skladem a s dodáním do druhého pracovního dne.

Jaký unikátní obsah pro rodiče vybrat?

Dopřejte rodičům opravdový gurmánský zážitek v podobě Bedny a Truhly s delikatesami. Na tento koncert chutí určitě jen tak nezapomenou. V této dárkové Bedně a Truhle naleznete ty nejlepší gurmánské produkty, které jsou po chuťové i designové stránce dotaženy k dokonalosti – masové gurmánskými specialitami s bohatou chutí a pouze přírodními ingrediencemi značky Mr.Homemade, domácí houskové knedlíky, které chutnají jako od babičky, vynikající salám Parmeo s přídavkem dlouhozrajícího sýru, jedinečné vaflové sušenky s bylinkami a další luxusní chuťovky, po kterých se vašim rodičům budou určitě sbíhat sliny.

Tak nezapomeňte

Až budete příště hledat originální vánoční dárky pro rodiče, zapamatujte si Manboxeo dárkové Bedny pro muže a Damboxeo dárkové Truhly pro ženy od Manboxeo.cz.