Beran

21. 3. – 20. 4.

V květnu hvězdy přejí vzdělávání se prostřednictvím kultury a celkovému rozšiřování obzorů. Milostně můžete žít teď hodně naplno a také ve větší míře cestovat, protože Venuše, planeta lásky a požitků, je vám příznivě nakloněna. Pracovně to nyní nepřehánějte!

Nejlepší den: 4. 5.

Nejhorší den: 7. 5.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Připravte se na finančně zajímavé nabídky, které se mohou v těchto dnech kupit víc, než byste předpokládali. Zároveň máte tendenci ukázat se až příliš velkoryse a můžete se chtít doslova rozdat, čehož by mohl zneužít někdo ve vašem okolí. Radou je zvýšená opatrnost.

Nejlepší den: 2. 5.

Nejhorší den: 6. 5.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Jste spokojeni s rodinnou atmosférou i se všemi vztahy k příbuzným, a pokud by se přece jen objevil nějaký spor, dokážete ho řešit s úsměvem. V pracovní oblasti byste se však měli více zaměřit na své ohodnocení. Pokud jste po finanční stránce nespokojeni, ozvěte se.

Nejlepší den: 8. 5.

Nejhorší den: 5. 5.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Pluto je od konce dubna retrográdní a toto období je charakteristické zvýšeným stresem, protože mnohé vaše rozjednané záležitosti zůstávají stát na bodě mrazu. Vyhněte se také nejrůznějším zkouškám a raději se věnujte otázkám lásky. Zde vám totiž Venuše naopak dopřeje štěstí.

Nejlepší den: 7. 5.

Nejhorší den: 3. 5.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Vaše vřelost a velkorysost druhé okouzluje, přesto hvězdy varují před přílišným přeháněním. Pozor zejména na zbytečné dary, na které momentálně nemáte dostatek fi nancí. I když jsou pro vás vaši nejbližší alfou a omegou, nezapomeňte myslet prakticky a držet se zpátky.

Nejlepší den: 5. 5.

Nejhorší den: 8. 5.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Milé Panny, chraňte se před zvýšeným pesimismem, který teď může nastat vlivem partnerského rozčarování. Shledáváte, že se na svůj protějšek nemůžete spolehnout jako dříve, a vyrovnat se s touto skutečností je pro vás vskutku oříškem. Nedělejte však předčasné soudy.

Nejlepší den: 3. 5.

Nejhorší den: 2. 5.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Vlivem pondělního přesunu Venuše do Berana vám je přáno v oblasti cestování a lásky. Využijte toho a naplánujte se svým zlatíčkem pobyt v zahraničí, a to v místě, kde panují příjemné teploty. Jako největší estéti zvěrokruhu klidně vsaďte i na to, co zalahodí vašemu oku.

Nejlepší den: 6. 5.

Nejhorší den: 4. 5.

Štír

24. 10. – 22. 11.

V milostném vztahu teď působíte trochu odtažitě a vaše vášeň jako by ležela pod nepřekonatelnou tíhou. Nedělejte si z toho těžkou hlavu, protože potřebujete pouze dobít baterky a trošku více odpočívat. Veškeré pracovní schůzky nyní odsuňte a věnujte se jen sami sobě.

Nejlepší den: 8. 5.

Nejhorší den: 6. 5.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Pokud patříte spíše k netrpělivým jedincům, budete nyní zřejmě zakoušet těžší chvíle. I když disponujete skutečně perfektními nápady a nezvyklými zlepšováky, jako by vám teď nadřízení nenaslouchali. V žádném případě se tím nenechte odradit a vyčkejte na ten správný čas.

Nejlepší den: 2. 5.

Nejhorší den: 5. 5.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Květen je ideálním obdobím pro rozvíjení vašeho pracovního potenciálu. Může se vám nečekaně naskytnout šance, které byste se měli chopit, a pokud se například už delší dobu zabýváte myšlenkou odcestovat za kariérou do zahraničí, neotálejte. Rychlé rozhodnutí přinese ovoce.

Nejlepší den: 6. 5.

Nejhorší den: 3. 5.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Pokud můžete všechno, na co myslíte, vyjádřit slovy, přináší vám to pocit uspokojení. Je to tudíž i ideální období pro rozhovory s vašimi potomky, přičemž bude vaše společné vypravování přínosem pro obě strany. Pokuste se domluvit i na schůzce s vašimi nadřízenými.

Nejlepší den: 4. 5.

Nejhorší den: 7. 5.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Retrográdní Pluto vás nyní zkouší z těch nejtěžších situací. Budete se muset začít spoléhat více na sebe a vzdát se opory některých lidí, kteří vám doposud v životě pomáhali. Praktické a rychlé jednání vám nakonec k vašemu údivu může být tím nejskvělejším pomocníkem.

Nejlepší den: 3. 5.

Nejhorší den: 8. 5.

Zdroj: E.M.A. Europe