Beran

21. 3. – 20. 4.

Jste ve svém živlu a vaši známí vás mohou lehce strhnout ke společenské akci, ovšem pamatujte na rčení „všeho s mírou“. Přehánět byste to neměli ani v oblasti povolání, nepovyšujte se a ignorujte útočné poznámky. Vaše reakce mohou totiž způsobit neřešitelné situace.

Nejlepší den: 13. 5.

Nejhorší den:11. 5.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Jupiter se po roční pauze přesouvá do dalšího znamení Berana. Nastává vám skvělý čas pro rodinné oslavy a také dobrá příležitost pozvat příbuzné, se kterými jste tak trochu ve sporu. Můžete najít společná témata, a pokud máte introvertní povahu, nebojte se naladit na uvolněnější notu.

Nejlepší den: 9. 5.

Nejhorší den: 15. 5.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

V práci se pravděpodobně setkáte s lidmi, kteří jsou podle vás velmi zakřiknutí. Citlivější Blíženci mohou pocítit lepší komunikativnost, takže vše hravě zvládnou a taktéž to platí v oblasti lásky. Vám, kteří pracujete v reklamních a logistických funkcích, se daří.

Nejlepší den: 12. 5.

Nejhorší den: 10. 5.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V květnu nastává období, ve kterém najdete klid v duši ohledně partnerství. Mnozí máte perspektivní vztah, váš protějšek nemusí mít strach z nevěry, jelikož jste nyní vázáni k jedné osobě. V těchto dnech se také věnujete tvorbě hezkých věcí, což posílí harmonickou atmosféru.

Nejlepší den: 11. 5.

Nejhorší den: 14. 5.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Dokončujte náročné plány a věnujte se čemukoliv, co vám dává smysl, i kdyby vás známí odrazovali. V partnerských vztazích se těšte na změnu, Venuše v Beranu je vám nápomocná, takže pokud nevíte, na čem se svým miláčkem jste, máte šanci na sblížení a ujasnění budoucnosti.

Nejlepší den: 10. 5.

Nejhorší den: 9. 5.

Panna

23. 8. – 22. 9.

V těchto dnech jste spokojeni, protože si kolegové hledí toho, jak pracujete, a ne vašeho vnějšího vystupování. Jestli ale chcete, aby o vás jevil větší zájem váš protějšek, musíte se snažit více. Zkuste na chvíli hodit povinnosti za hlavu a vyrazte s ním do společnosti.

Nejlepší den: 14. 5.

Nejhorší den: 12. 5.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Je pravděpodobné, že se setkáte s lidmi, kteří nemají pochopení pro váš bohémský způsob života. Na pracovišti příliš nelaškujte a raději se věnujte práci, vztahy by měly být z vaší strany víc věcné. Žádný strach, pro uvolnění a zábavu najdete prostor se svou rodinou.

Nejlepší den: 12. 5.

Nejhorší den: 10. 5.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Daří se vám v milostné oblasti, ale velmi brzy vás čeká změna milostné atmosféry. Začnete si být v lásce nejisti a bude se vám méně dařit. Partnera můžete nejvíce odradit svým zdrženlivým chováním, buďte proto více společenští a milování považujte za druh zábavy.

Nejlepší den: 15. 5.

Nejhorší den: 13. 5.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Cítíte se dobře v kulturním prostředí a lehce vás vykolejí hulváti. Po pracovní stránce se dobrovolně upozadíte, vaše profese vás teď tolik nezajímá a ani drobné úřední činnosti vás nebaví. Jedná se o přechodné období, které brzy odezní a vy se opět budete cítit aktivní.

Nejlepší den: 13. 5.

Nejhorší den: 14. 5.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V těchto dnech se mohou vyskytnout problémy v sexuálním životě. Mluvte o nich s rozumným a naslouchajícím člověkem a zaměřte se na lásku, sex a emoce mnohem více než dříve. V každém případě se jedná o stavy velmi pohlcující a Saturn teď žádá vaši plnou angažovanost.

Nejlepší den: 9. 5.

Nejhorší den: 12. 5.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

V partnerských vztazích se uklidníte a najdete společnou řeč. Propojují se vaše intelektové názory a připadáte si s partnerem jako znovu zamilovaní. V práci po vás vyžadují týmovou práci, ale vám se nyní nechce tolik spolupracovat, tudíž se vám profesně daří méně.

Nejlepší den: 14. 5.

Nejhorší den: 11. 5.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Máte pocit, že je v práci přívětivá atmosféra, a zejména pokud pracujete v gastronomii, jako učitel nebo jako úředník, zaznamenáte zvýšenou přízeň Jupitera ze znamení Berana. Co se týká lásky, možná jste se zamilovali do nesprávného protějšku nebo je tato událost před vámi.

Nejlepší den: 10. 5.

Nejhorší den: 9. 5.

Zdroj: E.M.A. Europe