Beran

21. 3. – 20. 4.

Váš osobitý šarm zapůsobí na okolí a přiláká příjemnou příležitost. Nevyhýbejte se letnímu společenskému dění, můžete si dopřát věci, které jste si poslední dobou odpírali. Pocítíte nutkání koupit si něco pro potěšení nebo zvelebit své hnízdečko. Utrácejte však s rozmyslem.

Nejlepší den: 1. 8.

Nejhorší den: 4. 8.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Planetární vlivy dají vaší osobnosti zazářit velkorysostí a zvýšenou dobrosrdečností. Zlatíčku, které je vašemu srdci nejblíže, se budete snažit snést, co mu na očích uvidíte. Čeká vás příjemná odměna, protože věřte, že kdo umí dávat, ten s určitostí také i přijímá.

Nejlepší den: 6. 8.

Nejhorší den: 7. 8.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Merkur tento týden vstoupí do Panny a vy můžete očekávat nečekaný výdělek, který přijde jako zářný blesk z čistého nebe. Přivýdělek nebo ušetření, ať už menší, nebo větší, vám vykouzlí úsměv na tváři a vy si ihned budete více užívat letních dní. Nebojte se dopřát si více pohody!

Nejlepší den: 2. 8.

Nejhorší den: 5. 8.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Přílišná horlivost pro vás nebude v žádném případě to pravé. Pokuste se vzepřít shonu a dostat se do klidovější fáze, nic vám neuteče. Budete tak mít příležitost setkat se s příjemnými lidmi, a navíc se vyhnete situaci, při které by zvýšené napětí zaklepalo na žaludek.

Nejlepší den: 6. 8.

Nejhorší den: 3. 8.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Nastává pro vás čas milostného jiskření, což vás nenechá chladnými vůči vašemu protějšku. Vaše přitažlivost poroste, využijte svého šarmu a vložte více energie a originality do dobývání, aby nezůstalo jen u slov. O víkendu naplánujte romantickou večeři při svíčkách.

Nejlepší den: 3. 8.

Nejhorší den: 2. 8.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Kontakt a posezení s přáteli vám začátkem srpna zvedne náladu a přinese i jisté plány. Budete věnovat čas spíše vlastním záležitostem než rodinným starostem, koneckonců stejně nepůjde o nějaké vážné trable. Udržujte se v dobré náladě a dělejte jen to, co je vám blízké.

Nejlepší den: 7. 8.

Nejhorší den: 1. 8.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Osvěžte si pracovní dohodu nebo smlouvu, v těchto dnech máte tendenci ke zvýšenému pracovněprávnímu ohrožení. Jednat s rozmyslem se vyplatí jak zaměstnancům, tak i zaměstnavatelům, impulzivita a arogance musí nyní stranou. Až koncem týdne si dopřejte vydatný odpočinek.

Nejlepší den: 5. 8.

Nejhorší den: 6. 8.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Největším dobrodiním, které pro sebe můžete tento týden udělat, je udržovat se v rovnováze. Pracovní věci dopadnou jinak, než si plánujete, ale nenechte se ničím stresovat. Máte potenciál se přes všechno přenést, hlavně nechtějte, aby bylo všechno dokonalé. Uvolněte se.

Nejlepší den: 2. 8.

Nejhorší den: 4. 8.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Mars v kvadratuře se Saturnem na vás bude trochu moc, takže pracovní přeceňování bude odměněno akorát tak zvýšeným neklidem. Přistihnete se při pasivitě při řešení úkolů, ale je jen na vás, jestli situaci odlehčíte. Pokud budete více šetřit energii, určitě nic nezkazíte.

Nejlepší den: 6. 8.

Nejhorší den: 3. 8.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Čeká vás pohodový týden nejen v oblasti lásky, ale přijdou i dobré nápady. Otevřete se inspiracím, protějšek vás zahrne náklonností, zájmem a projevy lásky. Bude od vás potřebovat jen trochu více povzbuzení, protože jak se zdá, opětování může z vaší strany pokulhávat.

Nejlepší den: 1. 8.

Nejhorší den: 5. 8.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Pokud máte umělecké nadání, můžete ho stejně tak jako svůj živý intelekt a výmluvnost v tyto dny skvěle uplatnit. Využijte dobrých nápadů a schopnosti přiučit se novým věcem. Každý svůj krok však pořádně promyslete, nerozvážnost by se vám rozhodně nemusela vyplatit.

Nejlepší den: 7. 8.

Nejhorší den: 2. 8.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Udržujte se během srpna v radostné náladě a při jednání uplatňujte vlídnost. Plánů budete mít dostatek, musíte jen vystihnout vhodný okamžik, abyste mohli vzít všechno pevně do rukou. Udělejte si čas i na důvěrný rozhovor a koncem týdne si užijte výlet do přírody.

Nejlepší den: 4. 8.

Nejhorší den: 5. 8.

Zdroj: E.M.A. Europe