Beran

21. 3. – 20. 4.

Na přelomu měsíce zaznamenáte v zaměstnání poněkud malou diplomacii ve své komunikaci. Snažte se být ke svým kolegům laskaví a dozvíte se informace, které byste se jinak nedozvěděli. Pokud použijete více taktu, bude se vám dařit lépe, a to i mimo pracoviště.

Nejlepší den: 31. 8.

Nejhorší den: 4. 9.

Býk

21. 4. – 21. 5.

V rodině se můžete spolehnout na podporu starších příbuzných. Slunce ze znamení Panny ukazuje prostřednictvím starších osob, jak důležité je vytvoření si rodinného hnízda. Pokud dáváte přednost nezávaznému životu, začnete pomalu uvažovat o změně a zatoužíte po zakotvení.

Nejlepší den: 1. 9.

Nejhorší den: 3. 9.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Budete mít dost důvtipu i odvahy začít s něčím novým v oblasti získávání financí, což vás posune v realizaci nových plánů. Nyní je vhodná doba pro řešení dlouhodobých investic do rodiny, a i když se vyskytnou drobné organizační komplikace, v žádném případě nepolevujte.

Nejlepší den: 29. 8.

Nejhorší den: 2. 9.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Kvůli kariéře jste ochotni vydržet opravdu hodně a rodinné zázemí vám v těchto dnech bude potřebnou berličkou. Přistihnete se, že navzdory velkému kolektivu si připadáte osamělí a těšíte se domů, příjemné chvíle strávené s blízkými pro vás budou tím největším balzámem.

Nejlepší den: 4. 9.

Nejhorší den: 30. 8.

Lev

23. 7. – 22. 8.

I když je většina velkých planet retrográdních, snažte se nepropadnout pesimismu. V pracovní oblasti může vaše ego malinko utrpět, protože vyvstanou některé vaše profesní slabiny. Obrňte se ale svou přirozenou trpělivostí a zapracujte na sobě, abyste opět zazářili.

Nejlepší den: 2. 9.

Nejhorší den: 31. 8.

Panna

23. 8. – 22. 9.

V těchto dnech se ke slovu dostane především vaše trpělivost a vkus. Smysl pro estetické detaily vám pomůže úžasně vylepšit domácnost, přičemž se vaše nápaditost stane zdrojem obdivu. Před víkendem můžete také dostat příjemnou nabídku, využijte ji a někam si vyjeďte.

Nejlepší den: 3. 9.

Nejhorší den: 29. 8.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Budete vnímavější a zvídavější než jindy, což vás začne popohánět v touze rozšířit své obzory. Ovládne-li vás chuť zúčastnit se nějakých vzdělávacích kurzů, pusťte se směle do toho. Později s úspěchem sklidíte to, co teď právě zasejete. Můžete poznat i milý protějšek.

Nejlepší den: 30. 8.

Nejhorší den: 31. 8.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Skrýváte v sobě silnou energii a vaše nasazení bude při plnění úkolů vidět. Skrývá se tu ovšem nebezpečí, že pokud budete myslet jen na práci, může v rámci vaší rodiny dojít k odcizení. Pokuste se o uvolněnější přístup, nic tím neztratíte a vyhnete se nepříjemnostem.

Nejlepší den: 31. 8.

Nejhorší den: 1. 9.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Merkur v opozici Jupiteru vás pozlobí nesoustředěností. Ujasněte si proto nejdříve, co chcete, a snažte se to jasně formulovat. Nedorozumění by mohlo přinést chaos v organizaci rodiny a komunikace s partnerem by uvízla na mrtvém bodě. Takže než vystřelíte šíp, dobře zaměřte terč.

Nejlepší den: 1. 9.

Nejhorší den: 29. 8.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Otevřete se nové inspiraci a dopřejte si více svobody, což vám může přivát do cesty i novou známost. Pamatujte ale na rčení, že není všechno zlato, co se třpytí. Můžete se sice zamilovat do někoho atraktivního, ale pro reálnou budoucnost s ním hvězdy nakloněny nejsou.

Nejlepší den: 4. 9.

Nejhorší den: 3. 9.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Váš partnerský vztah vás bude v tomto období trochu vyčerpávat, proto se vyvarujte ukvapených emocí. Miláček vám může připadat povrchní, rozhazovačný a nestálý, zachovejte však klid. Moudřejší bude, když se pokusíte o více něhy a romantiky, kterou teď trochu postrádáte.

Nejlepší den: 29. 8.

Nejhorší den: 30. 8.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Dobrou náladu a kreativní myšlení ocení především váš nadřízený, kterého příjemně překvapí i vaše průbojnost. Využijte naplno této energie, máte skvělé předpoklady pro pracovní postup a zároveň vylepšení své finanční situace. Některý z kolegů vás může významně podpořit.

Nejlepší den: 3. 9.

Nejhorší den: 2. 9.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články