Beran

21. 3. – 20. 4.

V lásce je konec července velmi vhodný pro seznamování a lehkou milostnou koketerii. Vztahy, které jsou letité a mají své zaběhnuté rutiny, se nyní mohou znatelně osvěžit. Mnohdy ale za cenu chvilkové nejistoty, pocitu ztráty protějšku a přeorání vzájemných pravidel.

Nejlepší den: 27. 7.

Nejhorší den: 29. 7.

Býk

21. 4. – 21. 5.

V oblasti rodiny se vám daří naplňovat své představy celkem dobře. Na pomoc vám spěchá samotné Slunce, které vytvoří prostor pro domácí pohodu. Silně obsazené znamení Lva Sluncem a Merkurem vám vyhovuje, taktéž pracovní záležitosti se u vás doma musejí probrat s rodinou.

Nejlepší den: 31. 7.

Nejhorší den: 26. 7.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Ve financích se vám díky úplňku ve Lvu daří jako málokomu, ale přitom příjmy plynou z jiné činnosti, než jakou představuje hlavní náplň vaší práce. Vaše rodina anebo rodina vašeho partnera vám přináší mnohé nadstandardní finanční výnosy, tudíž se nemusíte starat o existenční záležitosti.

Nejlepší den: 25. 7.

Nejhorší den: 28. 7.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V oblasti lásky dávejte své radosti i strasti najevo, otevřenost váš vztah oživí. Pokoušejte se věnovat svému partnerovi i mimo zdi domova. Vaše soužití velmi oživí návštěvy koncertů, výstav a společenské akce, kde lze na úrovni komunikovat s podobně smýšlejícími lidmi.

Nejlepší den: 28. 7.

Nejhorší den: 30. 7.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Veškerý úspěch je třeba očekávat od rodinných příslušníků. Ti mají nyní zásadně kladný vliv na posun ve vašem profesním životě. Planety Saturn, Neptun i Pluto jsou v retrográdní fázi a typickým Lvům vytvářejí zpomalující prostředí k práci. Neodmítejte tedy pomoc svých bližních!

Nejlepší den: 30. 7.

Nejhorší den: 31. 7.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Vyvarujte se partnerských diskusí, pravděpodobně by z vás protějšek tak trochu udělal hlupáka a vás by to hluboce mrzelo. Snažte se o toleranci a občasné sobecké chování protějšku považujte za vtipný povahový rys. I možné nevěry přejděte jako dětinskou nerozumnost.

Nejlepší den: 26. 7.

Nejhorší den: 27. 7.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Nedělá vám problém zapomenout na své nároky, plány a přání. Cítíte, že ti, kteří ve vaší rodině udávají tón, jsou myšlenkově o krok napřed, a tak se jim rádi přizpůsobíte. Jste velice senzitivní, a proto cítíte, že se blíží čas, kdy ve vašem domově budou příznivé změny.

Nejlepší den: 29. 7.

Nejhorší den: 25. 7.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Merkur v opozici Saturnu zdůrazňuje téma péče o druhé, ale i přes to se doma cítíte poněkud rozkolísáni. Ve své podstatě se lidé ve vaší rodině chovají iracionálně, a to velmi, avšak při klíčových událostech drží pospolu a jsou ochotni vyjít si vstříc. Zkuste si udělat lepší atmosféru.

Nejlepší den: 25. 7.

Nejhorší den: 30. 7.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Rodina vás velmi znatelně podporuje. Máte díky nejrůznějším darům a finančním přilepšením vyšší úroveň, než jakou byste měli pouze z vlastních aktivit. Pokuste se neustále dávat najevo svou vděčnost. A také počítejte s tím, že Jupiter své místo na obloze jednou změní.

Nejlepší den: 27. 7.

Nejhorší den: 28. 7.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Vaše finance nebudou přicházet z vašeho zaměstnání, ale spíše se projeví rodinná sounáležitost. Vaši příbuzní vám pomohou, jak jen budou moci. Jestliže se rozhodnete založit rodinné hnízdo a bude vám chybět určitý obnos, požádejte tedy o půjčku některého člena rodiny.

Nejlepší den: 31. 7.

Nejhorší den: 29. 7.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

V rodině se vlivem čtvrtečního novoluní těšíte z přízně svých milovaných. Pokuste se jim dávat najevo své city. Vy považujete za samozřejmé, že se máte rádi, ale někteří vaší blízcí si připadají vámi trochu zanedbaní a nejsou si jistí, zda je máte v oblibě. Máte šanci to napravit!

Nejlepší den: 28. 7.

Nejhorší den: 25. 7.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

V oblasti práce se vám daří nadstandardně. Po celý červenec vás také věrně doprovází Mars ve znamení Býka. Z tohoto místa vám pomáhá, dává sílu k asertivnějšímu chování, k boji za spravedlnost v pracovním prostředí. Díky němu jste také ochráněni před nepřízní nepoctivců.

Nejlepší den: 29. 7.

Nejhorší den: 26. 7.

Zdroj: E.M.A. Europe