Beran

21. 3. – 20. 4.

Čeká vás advent plný zábavy, navíc vás láká vše nepoznané, takže se můžete dost intenzivně nadchnout. I když to nemíváte ve zvyku, budete nyní o své zamilovanosti hodně mluvit, jako by vás něco nutilo podělit se o vše krásné, co vás potkalo. Okolí bude velmi přející.

Nejlepší den: 10. 12.

Nejhorší den: 7. 12.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Nutné komplikace ve vztazích, za které může úplněk v Blížencích, vás mohou trochu vyvádět z rovnováhy, protože vám bude scházet schopnost problémy okamžitě řešit. Nakonec ale sami pochopíte, že vztahy bývají složitější, než aby se daly vždycky korigovat. Trpělivost!

Nejlepší den: 6. 12.

Nejhorší den: 11. 12.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Těšte se na romantické souznění se svým partnerem, vaše vzájemná fyzická alchymie opět přichází ke slovu. Toužíte jeden po druhém a hodláte si užít kouzelný advent v soukromí. Vaše zlatíčko přijde také se zajímavým nápadem, jak by se dal sladce prožít konec roku.

Nejlepší den: 7. 12.

Nejhorší den: 9. 12.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Vaše pevná vůle dokáže skutečně někdy zázraky, a když se do něčeho pořádně opřete, stojí to za to. V zaměstnání sklízíte obdiv pro své vyčerpávající výkony a málokdo s vámi teď stačí držet krok. Šetřete si příval energie pro své nejbližší, budou si vás chtít také užít.

Nejlepší den: 11. 12.

Nejhorší den: 5. 12.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Je možné, že budete muset urovnávat vztahy se svými příbuznými a rodinou, protože jim v těchto dnech poněkud vadí vaše volnomyšlenkářství. Nejedná se o to, že by vám chtěli něco diktovat, ale přece jen by uvítali z vaší strany větší citovou angažovanost a vstřícnost.

Nejlepší den: 11. 12.

Nejhorší den: 7. 12.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Cítíte zvýšený příliv energie a akceschopnosti! Díky přesunu Merkura do Kozoroha jste v těchto dnech schopni prosadit jakoukoliv smělou myšlenku. Máte velké tendence k postupu, ale také počítejte s tím, že se nevyhnete závistivcům. Mějte oči na stopkách a nevěřte každému!

Nejlepší den: 8. 12.

Nejhorší den: 9. 12.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Vy, kteří obchodujete či máte ve své profesi pozici nadřízeného, získáte v tomto období patřičný obdiv. Zákazníci a kolegové s vámi projeví svou spokojenost, což vám přinese novou motivaci a elán. Vaše laskavé chování a ochota pomoci budou korunovány hřejivou odměnou.

Nejlepší den: 10. 12.

Nejhorší den: 17. 12.

Štír

24. 10. – 22. 11.

V tomto týdnu byste toho chtěli stihnout hodně, ale zjistíte, že trpělivost nyní nepatří zrovna mezi vaše nejsilnější stránky. Je vhodné, abyste také více přemýšleli o správnosti učiněných rozhodnutí. Pokud vás napadne změnit svou dosavadní profesi, pořádně vše zvažte!

Nejlepší den: 6. 12.

Nejhorší den: 11. 12.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Záležitosti spojené s vaší kariérou vás budou stát mnoho sil a nejsou vyloučeny ani zvýšené finanční výdaje. Budete cítit, že potřebujete z tohoto kolotoče na chvilinku vystoupit, a myšlenky se začnou otáčet na zimní dovolenou. S partnerem vše prodiskutujete a vyřešíte.

Nejlepší den: 8. 12.

Nejhorší den: 9. 12.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Úplněk v Blížencích může přinést příjemný a dlouho očekávaný pracovní růst, který však může vyžadovat absolvování nějakého vzdělávacího kurzu. Může vám připadat, že vzhledem k daným podmínkám máte od svého partnera poněkud málo podpory, kterou teď tak nutně potřebujete.

Nejlepší den: 7. 12.

Nejhorší den: 10. 12.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Toužíte znovu oživit smyslné milostné prožitky a emoce se svým protějškem, ten to však u vás nemusí hned zaznamenat. Nebojte se říct svému zlatíčku, že jste po jeho boku rádi, a ukažte, jak hluboký je váš cit k němu. Možná budete překvapeni, jak rychlá bude jeho odezva.

Nejlepší den: 11. 12.

Nejhorší den: 7. 12.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Do popředí teď vystupují rodinné záležitosti a aktivity, které nejsou profesního ražení. Toužíte rodině připravit harmonické vánoční prostředí a přemýšlíte, čím jim uděláte radost. Estetika domova je pro vás také hodně důležitá, takže vyrazíte za nákupy vhodných doplňků.

Nejlepší den: 8. 12.

Nejhorší den: 5. 12.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články