Beran

21. 3. – 20. 4.

Působíte na okolí rozhodně a neochvejně, málokdo však tuší, co se ve vás momentálně odehrává. Vaše dušicka je v tyto dny trochu rozbolavělá, protože rodinné vztahy nejsou až tak vynikající. Nemáte ve zvyku je veřejně probírat. Jen klid, vše bude brzy zase v pořádku.

Nejlepší den: 2.10.

Nejhorší den: 30. 9.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Milí Býci, tento týden vás vybízí, abyste využili volných chvil v láskyplném objetí se svým protějškem. Pokud vás ovládají silné a nevyslovené touhy, nebojte se odvázat, neobyčejně tím můžete zpestřit vzájemnou sexuální přitažlivost. Venuše, planeta lásky, vám přeje.

Nejlepší den: 27. 9.

Nejhorší den: 28. 9.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Slunce je v opozici s Jupiterem a vy máte pocit, že je v práci nuda, což nebývá zvykem. Nicméně se přistihujete, že vám tato situace vyhovuje, máte totiž zájem o studium nového oboru a můžete se této záležitosti více věnovat. Pozor jen, abyste nepřehlédli své povinnosti!

Nejlepší den: 1. 10.

Nejhorší den: 26. 9.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Na přelomu měsíce se probouzejí všechny vaše požitkářské smysly a v hlavě vám bubnují krásné milostné představy. V minulých měsících jste si udělali dobrou rezervu pro materiální zabezpečení, takže teď se můžete s klidem věnovat lásce, užijte si ji opravdu co nejvíce.

Nejlepší den: 30. 9.

Nejhorší den: 29. 9.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Jste plni elánu a šíříte kolem sebe energii, věci vám jdou hezky od ruky a daří se i v pracovním prostředí. Jedna chybička se ale přece jen vloudí, klima v zaměstnání se změní, protože vás budou brzdit kolegové, kteří budou nyní ve srovnání s vámi neskutecně pomalí.

Nejlepší den: 26. 9.

Nejhorší den: 27. 9.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Ve čtvrtek opouští Venuše vaše znamení Panny a přesouvá se do sousedního znamení Vah. Pocítíte, že jste nuceni tak nějak přepnout a nasměřovat se z románku a srdečních záležitostí spíše ke vzdělávání a rozširování obzorů. V oblasti rodinných vztahu jste opět nejistí.

Nejlepší den: 29. 9.

Nejhorší den: 28. 9.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

V tomto týdnu oplýváte velmi živou komunikací a se svou slovní noblesností lehce zaujmete okolí. Pozor však, aby se vám to nevymklo a abyste ve chvilce nepozornosti neřekli vše, co vám během dne přijde na jazyk. Koncem týdne se domluvte s přáteli a vyrazte za zábavou.

Nejlepší den: 28. 9.

Nejhorší den: 2. 10.

Štír

24. 10. – 22. 11.

At jsou to děti, partner, rodiče, nebo sourozenci, naskytnou se teď chvíle pro společné rozhovory. Atmosféra bude velmi příjemná, protože si budete povídat o věcech, které vás zajímají, a vaše vztahy se navíc hezky utuží. Vynoří se i nápady na zajímavě prožitý víkend.

Nejlepší den: 26. 9.

Nejhorší den: 1. 10.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Jako optimisté a rozveselovači zvěrokruhu nebudete mít ani tyto dny nouzi o fanoušky, spíše se na vás budou ostatní upínat s nebývalou intenzitou. Najednou jako by všichni potřebovali poradit a povzbudit. Nenechte se ale tímto náporem- príliš vyčerpat, všeho jen s mírou.

Nejlepší den: 2. 10.

Nejhorší den: 30. 9.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Přichází čas, kdy chcete co nejmoudřeji zhodnotit své dosavadní úsilí. Své služby nebo výrobky hodláte naplno prezentovat, otevření se co nejvíce veřejnosti shledáváte jako naprostou nutnost. Někdo z vašich blízkých vám může přispět zajímavou radou a hodně vám pomoci.

Nejlepší den: 27. 9.

Nejhorší den: 26. 9.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Cítíte se podzimem poněkud vyčerpaní a hektičnost uplynulých dnů už na vás zanechává své stopy. Neměli byste si teď plánovat žádné náročné úkoly ani domlouvat něco závažného. I tak ale musíte počítat s náhodnými obtížemi, které vám přijdou do cesty.

Nejlepší den: 1. 10.

Nejhorší den: 30. 9.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

V zaměstnání se teď cítíte skutečne jako ryba ve vodě a máte šanci i na příznivé změny týkající se pracovních vztahů. Neptun ve vašem znamení se postará o inspiraci a začnete své nápady uplatňovat v praxi. Také projevíte svou ochotu pomáhat druhým, což nezůstane bez odezvy.

Nejlepší den: 29. 9.

Nejhorší den: 28. 9.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články