Beran

21. 3. – 20. 4.

Náplní Beranů je cesta k hluboké moudrosti, a k tomu vám dopomůže i středeční úplněk ve Lvu. Jste otevřeni novinkám a nasáváte informace v rozmanitých oblastech na plné obrátky, nikoliv však jen povrchně. Jakákoliv duševní činnost je teď pro vás nesmírně přínosná.

Nejlepší den: 15. 2.
Nejhorší den: 17. 2.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Vlivem pátečního přesunu Slunce do Ryb se vám dostane ujištění, že vaše pracovní úsilí je na dobré cestě. Harmonické vztahy na pracovišti a plnění povinností dodávají vašemu životu rovnováhu. Je pro vás ale těžké si udržet patřičný odstup a kolegům či šéfovi něco odmítnout.

Nejlepší den: 20. 2.
Nejhorší den: 14. 2.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Milí Blíženci, je před vámi úplňkový týden, ve kterém vrcholí vaše schopnost učit se novým věcem a osvojovat si řadu nových informací. Pomocí praktického, cílevědomého rozpoložení můžete začít realizovat plány, které již dlouhou dobu spřádáte. Budete těžit i z dobrých kontaktů.

Nejlepší den: 18. 2.
Nejhorší den: 19. 2.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Vaše soukromé záležitosti mohou zapříčinit očividný pokles vašeho pracovního výkonu. Potřebujete se spíše rozveselit, a ne se topit v myšlenkách například kolem zlepšení partnerského vztahu. Ničeho kloudného teď stejně nedosáhnete a jen se zbytečně duševně vysílíte.

Nejlepší den: 16. 2.
Nejhorší den: 20. 2.

Lev

23. 7. – 22. 8.

I když je tento týden Valentýna, váš milostný vztah může zaznamenat menší zaskřípání. Venuše v Kozorohu vám může klást morální překážky ve chvílích, kdy pro to vaše zlatíčko nebude mít pochopení. Pozor také na sklon k pozdním příchodům na domluvenou schůzku.

Nejlepší den: 14. 2.
Nejhorší den: 18. 2.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Očekávejte větší množství úkolů a povinností, vaše rodina vám však hodlá být ve všem nápomocna. Nebojte se své blízké sami oslovit, s jejich pomocí totiž ušetříte spoustu času. Hlavně ale nebuďte netrpěliví, pokud vám nebudou ve všem stačit tak, jak byste chtěli.

Nejlepší den: 17. 2.
Nejhorší den: 14. 2.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

V těchto dnech dáváte v sexuální oblasti přednost předehře a milostné komunikaci. Máte nadání vytvořit kouzelnou valentýnskou atmosféru, hýřit neomezenou fantazií a nenapodobitelným sváděním. Planetární konstelace vám dají vychutnat vše, o čem sníte. Buďte opravdovými gurmány!

Nejlepší den: 19. 2.
Nejhorší den: 15. 2.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Připravte se na lví úplněk, který bude zabarven emocemi. Ocitnete se v situaci, která ve vás vyvolá vzpomínky na hezké chvíle s určitým člověkem a touhu zase se s ním setkat. Nenechávejte to uležet a pokuste se ho kontaktovat, návrh příjemného setkání určitě skvěle zapůsobí.

Nejlepší den: 15. 2.
Nejhorší den: 16. 2.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

V zaměstnání máte možnost získat lepší finance, tak neusněte na vavřínech a společně s kolektivem dotahujte rozpracované věci do konce. Snažte se s kolegy táhnout za jeden provaz, protože jakékoliv vybočení z řady pro vás může tentokrát předznamenat spíše neúspěch.

Nejlepší den: 18. 2.
Nejhorší den: 14. 2.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Vaše sexuální jiskření nabývá na intenzitě, a navíc se vám ho daří sladit s vaším zlatíčkem. Nevšední nápady mají zelenou a všem omezením dáváte stopku. Koncem týdne zaznamenáte příval další energie, Slunce se totiž dostává do vodního znamení Ryb a zaplaví vás vitalitou.

Nejlepší den: 20. 2.
Nejhorší den: 19. 2.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Jediné, co teď opravdu potřebujete, je bezpečné domácí zázemí a špetka rozmazlování od vašeho protějšku. V zaměstnání nepanuje zrovna nejrůžovější atmosféra, máte tam nyní nepřátele, se kterými vás nebaví být v napětí a třenicích. Místo sporů volíte klid domácího krbu.

Nejlepší den: 16. 2.
Nejhorší den: 18. 2.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Slunce přechází v pátek do vašeho znamení a dodává vám patřičný rozlet, což uvítáte především v partnerském vztahu. Nyní máte jedinečnou šanci být dobrým společníkem a Uran se chystá podpořit naplnění vašich představ, které s láskou souvisejí. Protějšek příjemně překvapíte.

Nejlepší den: 19. 2.
Nejhorší den: 17. 2.

Zdroj: E.M.A. Europe