Beran

21. 3. – 20. 4.

Čeká vás aktivní týden, kdy vaše energie poskočí rapidně nahoru a přinutí vás expandovat ve všech oblastech. Dobrá nálada, optimismus a důvěra v sebe sama, to všechno jsou vstupenky do společnosti, takže vystupovat ve větším kolektivu pro vás rozhodně není žádná potíž.

Nejlepší den: 20. 3.
Nejhorší den: 17. 3.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Páteční úplněk v Panně způsobí, že nemáte dost sebedůvěry či odvahy. Jste nestálejší a ovlivnitelnější než jindy, tudíž hrozí nebezpečí, že se někteří z vás nevyhnou pracovním intrikám. V partnerském vztahu neočekávejte žádné mimořádnosti, jeho náboj je zatím stabilní.

Nejlepší den: 16. 3.
Nejhorší den: 14. 3.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Věnujete se své profesi a hodláte svou kariéru budovat na plný plyn. Dobře děláte, protože vlivem úplňku v Panně máte šanci úspěšně zabodovat, a navíc se spolehnouti na pomoc svých obchodních přátel. Máte schopnost jednat na nejvyšší úrovni a navazovat nové kontakty.

Nejlepší den: 18. 3.
Nejhorší den: 19. 3.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Jestli jste byli poslední dobou v neustálém pohybu a své blízké jste vnímali jen v letu, přichází týden jarní rovnodennosti, kdy můžete vše napravit. Je příhodné se věnovat rozvíjení vztahů, a to zejména s potomky či staršími členy rodiny. Shledáte, že vás teď potřebují.

Nejlepší den: 15. 3.
Nejhorší den: 16. 3.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Je známo, že máte rádi pohodlí a klid, těšte se tedy na příjemnou atmosféru těchto dnů. Slunce přejde do znamení Berana a signalizuje, že nastává čas, kdy budete procházet jedním z nejpříznivějších období v tomto roce. Věnujte se partnerovi a užívejte všech radostí života.

Nejlepší den: 19. 3.
Nejhorší den: 15. 3.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Vaše preciznost a důkladnost slaví úspěch a přinese vám i značnou vnitřní radost. Musíte teď sice zvládat víc věcí najednou, ale výsledky jsou viditelné a motivují vás k ještě větším výkonům. Očekávejte, že to vaši nadřízení ohodnotí i finančně, což si plně zasloužíte.

Nejlepší den: 17. 3.
Nejhorší den: 20. 3.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Máte tisíc chutí si koupit něco hezkého a jediné, co vás od toho může odradit, je pro vás tolik typické zvažování na poslední chvíli. Toužíte po příjemných prožitcích, takže večery jsou vhodné pro veselejší společnost nebo také pro poněkud nevázanou zábavu ve dvou.

Nejlepší den: 14. 3.
Nejhorší den: 19. 3.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Jste naladěni na příchod jara a nic vás nerozhází, takže prudké emoce mají utrum. Nechte promluvit i svá nejtajnější přání, hvězdy jsou nakloněny příjemným vztahům. Nebudete mít problém se domluvit s kýmkoliv a na čemkoliv. Ten, na koho myslíte, jen čeká na vaše pozvání.

Nejlepší den: 16. 3.
Nejhorší den: 17. 3.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Vlivem pátečního úplňku máte příležitost předvést své názory a ovlivnit druhé. Věnujte se hlavně reklamní činnosti a nabízení služeb, také neodmítejte pozvání na večírek a nezapomeňte se zúčastnit tomboly. Ne proto, že byste něco vyhráli, ale protože výtěžek bude charitativní.

Nejlepší den: 17. 3.
Nejhorší den: 14. 3.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Tento týden může být poněkud rušnější, přičemž se vám střídají nálady i nápady a oscilujete mezi radostí a pesimismem. Mnoho přátel vám však nakonec pomůže a vy si uvědomíte, co pro vás znamenají. Samozřejmě se budete snažit každému z nich tento vstřícný postoj vrátit.

Nejlepší den: 20. 3.
Nejhorší den: 15. 3.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

S příchodem jara začněte řešit vše, co má probíhat rychle a co má být brzy vyřízeno. Bude se vám dařit v psaní milostných dopisů a úspěch přinesou i záležitosti, jež se týkají manželství. S kolegy či protějškem se lehce domluvíte a třeba zainvestujete do něčeho výhodného.

Nejlepší den: 19. 3.
Nejhorší den: 16. 3.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Neočekávejte ani potíže, ani žádné zvláštní příjemnosti, a nenechte se vyrušovat z práce. Budou se vám totiž snažit pomáhat lidé,kteří to s vámi sice myslí dobře,ale jejichž pomoc by vás zdržovalaa přidělávala vám ještě více práce.Spoléhejte se hlavně na sebe!

Nejlepší den: 15. 3.
Nejhorší den: 17. 3.

Zdroj: E.M.A. Europe