Beran

21. 3. – 20. 4.

V lásce si budete muset dát vlivem novoluní ve Štíru pozor, abyste svého partnera neuráželi. Až do poloviny listopadu se shodnete jen v málo ohledech, a tak by bylo dobré, abyste si zakázali některá urážlivá slova, o kterých víte, že z vás často v hádkách vylétnou.

Nejlepší den: 4. 11.
Nejhorší den: 6. 11.

Býk

21. 4. – 21. 5.

V práci jste díky retrográdním planetám více pod tlakem, ale ty vás vybičovávají ke skvělým výkonům. Jste vlastně rádi, že vás někdo tlačí. Sami byste neměli takovou disciplínu. Je třeba, abyste se více věnovali debatám ohledně financí a pokusili se zvednout své ohodnocení.

Nejlepší den: 1. 11.
Nejhorší den: 4. 11.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Milí Blíženci, v oblasti práce se můžete těšit na podporu Marsu ve Štíru. V tomto čase stoupne váš intelekt a rovněž kombinační schopnosti. Pokud se v zaměstnání vyskytnou překážky, pokuste se je zvládnout nejprve teoreticky, ve většině případů na svízel takto vyzrajete.

Nejlepší den: 7. 11.
Nejhorší den: 4. 11.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V oblasti lásky se můžete připravit na přízeň planety Venuše, která se v pátek přesune do Kozoroha. Konečně můžete zažívat pocity dokonalého souznění a ve většině případů vám přestanou vadit nejrůznější prohřešky, slabiny i závislosti vašeho miláčka. Užívejte všeho naplno!

Nejlepší den: 5. 11.
Nejhorší den: 2. 11.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Nekomunikujte o financích se svým protějškem, dočkali byste se nepochopení a sklidili byste urážky, že buďto neumíte peníze vydělat a udržet, nebo naopak, že myslíte jen na peníze. Raději se zaměřte na jiná témata společných rozhovorů a „nepíchejte“ do vosího hnízda.

Nejlepší den: 3. 11.
Nejhorší den: 7. 11.

Panna

23. 8. – 22. 9.

V rodině fungujete jako záchranná brzda před hádkami. Umíte věcně označit problém, nikoho neobviníte a okamžitě navrhnete nový vzorec chování či jinou metodu pro zacházení s penězi. Vy sami ale také dostáváte mnoho podpory ze strany partnera a ostatních příbuzných.

Nejlepší den: 6. 11.
Nejhorší den: 1. 11.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Zřejmě se budete potýkat s menším partnerským porozuměním, než jaké byste si přáli. Patříte mezi romantické typy, ale nyní se příliš jemností nedočkáte. Pravděpodobně se denně setkáte spíše s kritikou svého chování, nicméně vážnou trhlinu to ve vašem vztahu nezpůsobí.

Nejlepší den: 2. 11.
Nejhorší den: 5. 11.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Milí Štíři, v oblasti financí se můžete spolehnout na investice do dlouhodobých vkladů. Nebojíte se ani zlata a diamantů. Vás totiž nikdo nenachytá na hruškách, umíte odhadnout padělek, nekvalitu či kus z černého trhu. Co se Týče podnikání, čeká vás příliv klientů.

Nejlepší den: 7. 11.
Nejhorší den: 6. 11.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Vaše rodinné konstelace jsou přes pracovní „houpačku“ velmi stabilní. A to dlouhodobě. Rodina vás díky přejícímu Jupiteru v Rybách bere vážně a velmi přemýšlí nad vašimi výroky. Po celý měsíc můžete lehce trpět tím, že vás vaši nejbližší spíše přeceňují a přechvalují.

Nejlepší den: 4. 11.
Nejhorší den: 3. 11.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V lásce je potřeba, abyste méně mluvili o práci. Stále se snažíte ukázat svému protějšku, že jste v kariéře jednička, je tedy zapotřebí mysleti na zájmy druhého. Na vašich projevech není sice nic špatného, ale monotematičnost časem odradí i to nejzapálenější srdíčko.

Nejlepší den: 5. 11.
Nejhorší den: 2. 11.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

V zaměstnání se budete po celý měsíc potýkat s lidmi, kteří jsou takzvaně sólovými hráči. Tedy váš přesný opak. Vy toužíte po plodné a veselé spolupráci, avšak klima tomu nepřeje minimálně do 11. listopadu. Pokuste se tedy nyní více věnovat svým koníčkům a vyčkejte

Nejlepší den: 1. 11.
Nejhorší den: 4. 11.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

V lásce jste velmi spokojení, a kdybyste to mohli zařídit, tak byste svůj současný partnerský stav zakonzervovali na věky. Připravte se ale na to, že přízeň Venuše bude po 9. listopadu slábnout. Je tedy namístě vzít si teď dovolenou a trávit s protějškem maximum času.

Nejlepší den: 6. 11.
Nejhorší den: 7. 11.