Beran

21. 3. – 20. 4.

Máte před sebou velmi příznivé dny pro domácí práce a naplánování větších nákupů. Také sobotní novoluní ve Střelci nabízí prostor pro urovnání manželských hádek. Stýkejte se hodně s vnímavými a citlivými lidmi a k lidem, kteří vás využívali,

Nejlepší den: 1. 12.
Nejhorší den: 4. 12.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Planety jsou příznivě nakloněny a přejí laškování a milostným hrám. V zaměstnání si rozmyslete, jak oslovíte klienty. Pokud máte nové požadavky, připravte si řeč pro své nadřízené. Je vám také umožněno investovat své úspory a výhodně je zmnožit, zainvestujete i do potomků.

Nejlepší den: 29. 11.
Nejhorší den: 5. 12.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

V tomto týdnu se zajímejte o pracovně-obchodní záležitosti a neriskujte dovolenou bez diáře. Máte tendenci jednat s lidmi autoritativně a svůj záměr chcete za každých okolností uhájit, nicméně ve vztazích se snažte nerozkazovat a dejte pozor na nemístnou přísnost.

Nejlepší den: 3. 12.
Nejhorší den: 30. 11.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Snažíte se se svým protějškem nalézat porozumění a dokážete vysvětlit i své důvody nespokojenosti ve vztahu, přičemž vaše zlatíčko ocení, že nenecháváte své emoce pod pokličkou. Co se týká pracovních záležitostí, jste velmi produktivní a plánujete zcela samostatně.

Nejlepší den: 2. 12.
Nejhorší den: 3. 12.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Merkur vám usnadňuje mluvit o složitých pracovních tématech a i vlivem sobotního novoluní nastane vhodný čas pro obchodní jednání, zkoušky a proslovy. Navíc se naplňují i vaše partnerská očekávání, ovšem vztahy založené pouze na fyzické blízkosti jsou odsouzeny k nezdaru.

Nejlepší den: 5. 12.
Nejhorší den: 1. 12.

Panna

23. 8. – 22. 9.

I když jste ve svém jádru opatrní a jednáte podle rozumu, přece jen nyní retrográdní Uran varuje před zvýšeným utrácením, které by vedlo k ohrožení fi nancí. Zaměřte se raději na milostné záležitosti, pro něž se vám nabízí skvělý čas, neboť díky zvýšené sebejistotě více expandujete.

Nejlepší den: 30. 11.
Nejhorší den: 29. 11.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

V pracovních kontaktech excelujete, naplňujete svá předsevzetí a lehce se vyjadřujete. Nečiní vám ani potíže navázat nové známosti. Okouzlujete svůj protějšek a máte tu schopnost domluvit se s ním na kompromisech. Může se také vyskytnout nutkavá potřeba změnit svou image.

Nejlepší den: 4. 12.
Nejhorší den: 3. 12.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Milostné vztahy jsou věrné a zesiluje duševní splynutí, takže toužíte sdílet své emoce s protějškem. Pro problémy máte heslo ,,sdílená starost, poloviční starost“. Vlivem Marsu ve vašem znamení se vám daří v práci a nenacházíte důvod, proč byste měli být nespokojení.

Nejlepší den: 29. 11.
Nejhorší den: 2. 12.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Setkáváte se s občasnými výbušnými výměnami názorů kolegů či klientů. V lásce jsou situace sice obdobné, naproti tomu se mohou ale partnerské možnosti lepšit. Faktem je, že působíte přitažlivě a mohou se vyskytnout nabídky k flirtu. Pracovně se přehnaně neangažujte.

Nejlepší den: 5. 12.
Nejhorší den: 1. 12.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Odpočívejte, načerpávejte nové síly a nebojte se nechat o sebe pečovat. Sami zjistíte, že v tomto novolunním týdnu potřebujete více lásky. Pokud vám někdo hází klacky pod nohy, pokuste se místo sebelítosti zamyslet, proč tomu tak je a jestli se nejedná o nesplacené účty.

Nejlepší den: 4. 12.
Nejhorší den: 30. 11.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Považujete za důležité obklopovat se chytrými lidmi a přehlížíte jednodušší typy, nicméně by bylo vhodné naučit se toleranci. Psychicky jste na tom velmi dobře, získáváte více kamarádů, se kterými si umíte udělat hezké odpoledne, přičemž vzájemně seznamujete i další lidi.

Nejlepší den: 2. 12.
Nejhorší den: 4. 12.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Vlivem přetrvávajících partnerských neshod můžete propadat sklíčenosti, cítit duševní tlak a mít pocit, že vám nikdo z rodiny nerozumí. Nepropadejte skepsi a přiznejte si, že na vzniklé situaci můžete nést svůj podíl. Sobotní novoluní nebe projasní a zazáříte opět úsměvem.

Nejlepší den: 3. 12.
Nejhorší den: 5. 12.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články