Beran

21. 3. – 20. 4.

Nedělní novoluní přináší týden plný aktivity. Můžete přijít na různá nová řešení a technologické postupy, tudíž se setkáte i s obdivem výše postavených lidí. Právě teď vám může být nabídnuta lepší pracovní pozice, na kterou už dlouho čekáte a v níž uplatníte vše, co umíte.

Nejlepší den: 1. 1.
Nejhorší den: 27. 12.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Nemůžete se zbavit pocitu, že vám konec roku všechno pořádně zamíchal. Nezoufejte, pokud zjistíte, že se v první polovině týdne objeví momenty, které nejsou zrovna příznivé. V klidu odpočívejte a vyčkejte. Přijdete na to, že nic není tak horké, jak se zpočátku zdálo.

Nejlepší den: 30. 12.
Nejhorší den: 29. 12.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Na pracovišti se chováte přátelsky, což má vliv i na příjem a nové zakázky. Vaše snaha každému vyhovět je sice chvályhodná, ale může se vám stát, že nebudete vědět, co dřív. Pamatujte i na sebe a na svého partnera. Ten každopádně uvítá, když vás bude mít více pro sebe.

Nejlepší den: 31. 12.
Nejhorší den: 2. 1.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Vaše myšlenky se stále toulají směrem k domovu a k rodině, jejíž význam si velmi silně uvědomujete. V těchto dnech zatoužíte mít všechny své nejbližší a příbuzné v bezprostřední blízkosti, proto budete podnikat hodně návštěv a naplánujete i pozvání k rodinnému posezení.

Nejlepší den: 29. 12.
Nejhorší den: 28. 12.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Merkur vstupuje do Vodnáře a naladí vás na velký svět plný dobrodružství. Jste přitažliví, oblíbení, a kam zavítáte, tam vám druzí dávají otevřeně najevo, že je jim s vámi příjemně. Můžete se těšit na opravdu zajímavá setkání, která mohou dát vašemu životu nový směr.

Nejlepší den: 1. 1.
Nejhorší den: 31. 12.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Mars ve Střelci žádá a nabádá, abyste své spolupracovníky začali více vnímat jako kamarády. Sami zaregistrujete, že je teď atmosféra kolem vás skutečně přátelštější a pohodovější. Všimněte si, že takto uděláte daleko více důležité a tvůrčí práce. O víkendu vás čeká láska.

Nejlepší den: 27. 12.
Nejhorší den: 1. 1.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Jste nakloněni ke spolupráci a úspěch v pracovní oblasti na sebe nenechá dlouho čekat. Milé Váhy, jste spravedlivé a v zaměstnání máte spoustu přátel, ovšem ne všichni jsou k vám upřímní. V tyto dny nepodceňujte správný úsudek a intuici, pozor na závist od druhých.

Nejlepší den: 30. 12.
Nejhorší den: 2. 1.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Vaši nejbližší na vás mohou začít pohlížet jako na stále větší kariéristy a dočkáte se výčitek, že je pro vás rodina až na druhém místě. Začátek roku si totiž vaši milovaní představovali trochu jinak, což vás nutí k zamyšlení, jestli byste přece jen neměli přibrzdit.

Nejlepší den: 1. 1.
Nejhorší den: 31. 12.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Toužíte se cítit dobře v milostné sféře, ale nevíte, kde vzít na svou lásku potřebný čas. Možná už tušíte, že máte i tajného obdivovatele, ale nestačí jen vyčkávat, až se tento ctitel rozhodne projevit sám od sebe. Zkuste mu nenápadně vyjít vstříc a úspěch vás nemine.

Nejlepší den: 28. 12.
Nejhorší den: 29. 12.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Dejte si do pořádku své účty a navazujte nové kontakty, budou se vám hodit. Nyní máte také šanci vylepšit vztahy v kolektivu. Vám, kteří obchodujete, může nedělní novoluní ve vašem znamení nabídnout dobrou příležitost, ale rodina není spokojena s tím, že se jí nevěnujete.

Nejlepší den: 31. 12.
Nejhorší den: 1. 1.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Odvážný Mars se chystá pomoci v realizaci nových plánů, obchodů a značných změn. Vaší výhodou je, že se neohlížíte na mínění okolí, ale toužíte dělat to, na co máte největší chuť. Díky svému originálnímu vystupování dokážete přesvědčit ostatní. Využijte své šance!

Nejlepší den: 27. 12.
Nejhorší den: 29. 12.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Týden začíná optimisticky, ale posléze mohou přijít drobné potíže v pracovní oblasti. Nenechte se zaskočit a dělejte svou práci, jak nejlépe umíte. Umíníte si, že uděláte všechno pro to, abyste měli větší pravomoc rozhodovat o zlepšení sociálních poměrů na pracovišti.

Nejlepší den: 28. 12.
Nejhorší den: 30. 12.

Zdroj: E.M.A. Europe