Beran

21. 3. – 20. 4.

Dobrá nálada a optimismus vás budou provázet i koncem ledna, přičemž se můžete pustit do plánů a aktivit, které jste dlouho odkládali. V mezilidských vztazích zaznamenáte harmonii a vyjednávat s ostatními lidmi vám půjde velmi dobře. S partnerem si vyjdete do společnosti.

Nejlepší den: 25. 1.
Nejhorší den: 27. 1.

Býk

21. 4. – 21. 5.

V těchto dnech chcete vyřešit určitý pracovní problém a počínáte si velmi samostatně, jako by vás něco nabádalo zbavit se závislosti na určité osobě. Pokud vás přepadne únava a zatoužíte být sami, nepřemáhejte se a taktně to povězte partnerovi, bude mít pochopení.

Nejlepší den: 30. 1.
Nejhorší den: 24. 1.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Venuše v Kozorohu vám sice tentokrát nebude v sexuální sféře sypat z plné náruče, ovšem příjemným chvílím s opačným pohlavím tím nezabrání. Máte dar dobré vyřídilky a dokážete protějšek zaujmout svou živou komunikací, čímž mnohé zachráníte. Jako společníci jste jedničky.

Nejlepší den: 28. 1.
Nejhorší den: 29. 1.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Máte chuť se bavit a vydolovat ze sebe kousek bezstarostné dětinskosti, což se vám daří velmi snadno. Nevadívám se trochu předvádět a dělat si legraci sami ze sebe, podstatné je, že atmosféra s vašimi blízkými je plná zábavy. Váš zvonivý smích je pro všechny balzámem.

Nejlepší den: 24. 1.
Nejhorší den: 26. 1.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Už od začátku nového roku máte tendenci řešit důležité věci a snažíte se, aby vaše rozhodnutí byla co nejsprávnější. Ohledně majetku potřebujete velmi uvážlivě vybrat člověka, který se dokáže zodpovědně starat o svěřené úkoly. Jste odhodláni se řídit pouze zralým rozumem.

Nejlepší den: 27. 1.
Nejhorší den: 30. 1.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Jestliže se ve vaší profesi objevují nějaké nesrovnalosti, je pro vás v tomto období mnohem prospěšnější jednat s muži než se ženami. Můžete cítit, že se projevuje určité soupeření, ale svou pozici si musíte umět obhájit. V žádném případě neslevujte ze svých požadavků.

Nejlepší den: 26. 1.
Nejhorší den: 25. 1.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Mars se hned v pondělí přesouvá do znamení Kozoroha a zatěžuje vás nerozhodností. Vaše sebevědomí není dostatečné k tomu, abyste sami rozhodovali o větších investicích, tudíž uvítáte dobrou radu od svých nejbližších. Nebojte se, na holičkách vás rozhodně nenechají.

Nejlepší den: 29. 1.
Nejhorší den: 28. 1.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Jste pozornější k záležitostem rodiny a snažíte se všechno uspořádat. V uplynulém roce se vaše nálady střídaly jako aprílové počasí, což atmosféře příliš nepřidalo. Teď můžete napravit, co se dá, buďte srdeční a nezapomínejte na svátkya narozeniny svých nejbližších.

Nejlepší den: 25. 1.
Nejhorší den: 27. 1.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Tento týden se můžete díky přející Luně dočkat kýženého zhodnocení a uznání svých výkonů, přičemž půjde o slova vynikajících odborníků. Jste si vědomi, že pochvala z povolaných úst má svou cenu, a pořádně vás to nabije další energií. O víkendu vše oslavte s přáteli.

Nejlepší den: 30. 1.
Nejhorší den: 26. 1.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Pokračuje období, ve kterém potřebujete hodně něhy i tělesného doteku, vyhledáváte chvíle pro lásku a odsouváte všechny okolnosti, které by to mohly narušovat. To, co teď přímo nesnášíte, jsou hádky a rozepře. Nemějte obavu, příležitosti k nesvárům se nevyskytnou.

Nejlepší den: 28. 1.
Nejhorší den: 29. 1.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Vaše přílišná aktivita teď naráží vlivem Saturna na překážky a máte pocit, že vám všichni házejí klacky pod nohy. Než ale začnete obviňovat druhé, zamyslete se sami nad sebou, zda není na vině spíše vaše náladovost. Zabráníte tak problémům v komunikaci s ostatními.

Nejlepší den: 26. 1.
Nejhorší den: 24. 1.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

V pracovním prostředí se cítíte poněkud stranou, jako by šel hlavní proud mimo vás. To vám však náladu nepokazí. Radujete se ze života, máte svůj vlastní svět plný snů, které vám dodávají motivaci. Také máte v tyto dny velkou šanci na seznámení s vhodným protějškem.

Nejlepší den: 27. 1.
Nejhorší den: 24. 1.

Zdroj: E.M.A. Europe