Beran

21. 3. – 20. 4.

Po pracovní stránce vám půjde všechno tak, jak má, nicméně Merkur, který se hned v pondělí přesouvá do znamení Býka, nabádá, abyste to nepřeháněli s přílišnou iniciativou. Nasaďte tudíž spíše klidnější tempo, kde vám větší rozvážnost pomůže přinést nečekané výsledky.

Nejlepší den: 13. 4.

Nejhorší den: 17. 4.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Velikonoční týden vám nabídne příležitost získat mnohem víc, než byste čekali, takže si ve finanční sféře nedělejte starosti. Máte tendenci zúročit jakoukoliv částku a jakoby šestým smyslem vycítíte správné okamžiky. V pátek je volno, tak si udělejte čas na své záliby.

Nejlepší den: 16. 4.

Nejhorší den: 14. 4.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Pohyb je vaší životní potřebou a výjimkou není ani tento úplňkový týden. Budete neustále v akci a vaši činorodost ocení i vaše rodina. V lásce můžete očekávat příjemné překvapení, neboť váš protějšek zatouží potěšit vás sladkou odměnou. Užívejte přízně hvězd plnými doušky.

Nejlepší den: 11. 4.

Nejhorší den: 15. 4.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Velikonoční období je pro vás, hlavně po materiální stránce, jako zalité sluncem. Na co sáhnete, to se vám bude dařit a na vašem bankovním účtu se může objevit milý přírůstek, protože správně odhadnete, že nastal pravý čas pro vaše obchodní záležitosti i nové projekty.

Nejlepší den: 17. 4.

Nejhorší den: 12. 4.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Máte tendenci se setkávat s lidmi, kteří jsou svými postoji otevření a bez předsudků. Venuše v Rybách vás nyní obdarovává zvýšenými emocemi a vyzařováním velké sympatie, takže vás okolí počastuje mnohými komplimenty. Máte přímo talent na získání srdce vysněného protějšku.

Nejlepší den: 15. 4.

Nejhorší den: 13. 4.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Nejlépe uděláte, když se o Velikonocích zaměříte pouze na ty činnosti, které vám nečiní potíže. Při případném problému se totiž většinou ostýcháte si říct o drobnou pomoc. Co se týká příbuzných, jejich návštěvy nyní raději zrušte a věnujte se lásce, vyplatí se vám to.

Nejlepší den: 12. 4.

Nejhorší den: 11. 4.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Zamyslete se nad svým životem a cíli, jichž chcete dosáhnout a zapřemýšlejte nad hodnotovým žebříčkem a nad tím, čeho si na každém vážíte. Mars vpluje na Velikonoční pátek do znamení Ryb a může tak padnout důležité rozhodnutí, které ovlivní vaše pracovní výzvy.

Nejlepší den: 13. 4.

Nejhorší den: 16. 4.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Tentokrát jste zádumčivější než jindy, doma ani v zaměstnání toho moc nenapovídáte. Máte sice pracovní starosti, ale váš miláček pro ně nemusí mít pochopení. Pokud je veselý a raduje se ze života, nebuďte na něho nepříjemní. Vězte, že vážnost není znakem odpovědnosti.

Nejlepší den: 14. 4.

Nejhorší den: 17. 4.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Vaše vládnoucí planeta Jupiter vám dává, podobně jako je dáno hercům při představení, schopnost strhnout lidi kolem sebe. Nyní dojde dokonce k tomu, že vás mnohem mladší osoby, než jste vy, budou chtít napodobovat. Uvědomíte si, jak vzácným darem je vaše spontánnost.

Nejlepší den: 11. 4.

Nejhorší den: 14. 4.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Myšlenky vám utíkají k domovu a vylepšování bydlení, neboť dobře víte, že záležitosti, které se dlouhou dobu odkládaly, si už žádají své. Začněte s realizací nových nápadů, nebojte se popustit uzdu fantazii a dejte se do nákupů předmětů pro zvelebení vašeho hnízdečka.

Nejlepší den: 16. 4.

Nejhorší den: 12. 4.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Úplněk ve Vahách přináší ideální období pro start nových projektů. Budete-li vytrvalí, úspěch se dostaví. Instinktivně se vyhýbáte planým debatám a těší vás, když jste obklopeni vzdělanými lidmi, což vám významně pomáhá v cestě za vymezeným cílem. Přátelé vám dají dobrý tip.

Nejlepší den: 17. 4.

Nejhorší den: 15. 4.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Zabýváte se hlubokými úvahami, které se mnohým zdají jen těžko pochopitelné, a proto byste o Velikonocích neměli ani s blízkými přáteli vést náročné debaty. Jste ve svém nitru momentálně citlivější a mrzelo by vás, že vám nikdo nerozumí. Neptun radí vyčkat na vhodnější období.

Nejlepší den: 12. 4.

Nejhorší den: 13. 4.

Zdroj: E.M.A. Europe