Beran

21. 3. – 20. 4.

Milí Berani, věnujte se naplno všemu, co vás baví a co vám přináší radost. Popusťte trochu svou uzdu a nebojte se být hraví, kochejte se zábavnými fi lmy, hudbou a vnímejte rozkoš v sexu. Hvězdy jsou vám nyní nakloněny v prožitcích lásky, tak jejich přízeň nepromarněte!

Nejlepší den: 19. 4.

Nejhorší den: 22. 4.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Přechod Slunce do vašeho znamení může zvýšit nároky v oblasti vaší práce, připravte se na to, že někteří jedinci po vás budou vyžadovat větší gesta. V domácnosti se díky pozitivnímu vlivu Venuše vaše situace začíná stabilizovat a může se podařit splatit i nějaký dluh.

Nejlepší den: 21. 4.

Nejhorší den: 23. 4.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Máte skvělé období pro komunikaci a zdárný výsledek veškerých jednání. Využijte proto energie svého velkého pomocníka Merkura k pracovním pohovorům, jednání s úřady a například i k zažádání o stavební povolení, pokud ho potřebujete. V lásce přichází ke slovu romantika.

Nejlepší den: 18. 4.

Nejhorší den: 20. 4.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Po Velikonocích přetrvává pracovní stop stav a cítíte se poněkud v útlumu. Jste rádi, když se nemusíte stále honit, protože díky postavení Marsu v Rybách tíhnete více ke klidu se svou rodinou. Pro aktivnější Raky je teď budování kariéry spíše bezpředmětným snažením.

Nejlepší den: 24. 4.

Nejhorší den: 18. 4.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Svítí vám zelená pro společenské dýchánky, výlety a nákupy šperků či šatů. Ukažte svému miláčkovi, jak umíte žít a že nejste skoupí ani na nějaký hezký dárek. Díky své nevšední výřečnosti si získáte srdce svého protějšku, jen ho ale svou přílišnou energií neutlačte.

Nejlepší den: 20. 4.

Nejhorší den: 21. 4.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Po velikonočních svátcích nastává doba, kdy vám hvězdy vyloženě přejí a máte dobré předpoklady to v zaměstnání někam dotáhnout i bez velké námahy. Venuše září v Rybách, což přináší pozitivní rozpoložení a pookřání v milostné sféře i více energie pro dobrodružství.

Nejlepší den: 22. 4.

Nejhorší den: 24. 4.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Slunce ve středu vstupuje do znamení Býka. Je vhodné si uspořádat majetkové nesrovnalosti a zapojit více svého partnera do spolupráce. Místo depresivních momentů se snažte o harmonii, jinak svému vztahu ublížíte. Merkur vám usnadní vážnější hovory ohledně budoucnosti a vzájemného fungování.

Nejlepší den: 21. 4.

Nejhorší den: 19. 4.

Štír

24. 10. – 22. 11.

O Velikonočním pondělí se s protějškem raději o ničem nedohadujte, protože by vám nebyla dopřána společná řeč ani uspokojivá odezva. V průběhu týdne se však situace změní a Venuše ve znamení Ryb začne postupně zesilovat vaši vzájemnou vazbu i hezkou pohodu domácího krbu.

Nejlepší den: 18. 4.

Nejhorší den: 22. 4.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

V zaměstnání může panovat naprosto uvolněná, až pasivní nálada, což vám na rozdíl od ostatních nevyhovuje, protože toužíte po akci a vzruchu. Budete pravděpodobně láteřit na neskutečnou pracovní nudu, dejte si však pozor, aby se vaše otrávenost neodrazila i v lásce.

Nejlepší den: 23. 4.

Nejhorší den: 24. 4.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V následujících dnech se Slunce přesune do znamení Býka – přestává vás zkoušet v mezilidských vztazích a začínáte mít dobrý pocit ze svého manželství. Vy, kteří jste nezadaní, se nyní můžete lehce seznámit s příjemným protějškem, přičemž se projeví tendence k trvalému vztahu.

Nejlepší den: 19. 4.

Nejhorší den: 23. 4.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Pravděpodobně zaznamenáte potíže s autoritami, proto se preventivně snažte těmto lidem porozumět a nenechte se odradit jejich případnou uzavřeností. Pokud možno potlačte nyní svůj svobodomyslný projev a raději než kariéře se věnujte svým přátelům, určitě neprohloupíte.

Nejlepší den: 24. 4.

Nejhorší den: 21. 4.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Toužíte po romantice, ale Venuše ve vašem znamení vám přináší pravý opak, také vás koncem týdne rozhodí Uran procházející znamením Býka. Pokuste se být racionální a raději nikomu nepovídejte o svých pocitech, místo duševní podpory a pomoci byste narazili spíše na zklamání.

Nejlepší den: 23. 4.

Nejhorší den: 24. 4.

Zdroj: E.M.A. Europe