Beran

21. 3. – 20. 4.

Vaše únorová psychika je velmi pohodová a přitahuje vás společnost lidí, s nimiž máte podobné názory. Máte kamarády, kteří vám rozumějí, a nic nebrání udělat si s nimi a svými rodinami hezké odpoledne. V lásce svítá na klidnou atmosféru, možná vás překvapí i dáreček.

Nejlepší den: 21. 2.
Nejhorší den: 26. 2.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Čeká vás výhodné investování finančních prostředků, a navíc Merkur se Saturnem ve znamení Vodnáře napomůže výhodnému rozmnožení vašich úspor. Na pracovišti se těšte na uklidňující a tvořivou atmosféru a výhodný čas je také pro rodinné oslavy, nebude nouze o společná témata.

Nejlepší den: 23. 2.
Nejhorší den: 22. 2.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Máte zvýšenou tendenci jednat s lidmi více nadřazeně a mnohým se nemusí zamlouvat, že přes svůj slovní vodopád nejste ochotni brát na zřetel i jejich názory. Koncem týdne se situace ve vzájemné komunikaci zlepší a Venuše v Kozorohu vám dá pocítit svůj blahodárný vliv.

Nejlepší den: 27. 2.
Nejhorší den: 24. 2.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V tomto týdnu jsou vám, milí Raci, hvězdy hezky nakloněny a hodlají ve vaší dušičce rozsvítit příjemný klid v oblasti partnerství. Váš protějšek se nemusí obávat, že by vás mohly zlákat nějaké zálety, jedná se o čas, kdy jste ke svému zlatíčku skutečně pevně vázáni.

Nejlepší den: 22. 2.
Nejhorší den: 25. 2.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Nastává období vhodné pro relaxaci a nasávání romantiky, pokud již dlouho po něčem toužíte, v tyto dny by se vám mohlo dařit splnit si svá očekávání. Se svým životním partnerem si pravděpodobně ujasníte některé otázky společné budoucnosti a začnete na nich s chutí pracovat.

Nejlepší den: 26. 2.
Nejhorší den: 23. 2.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Pracovně se vám teď daří skvěle a Mars ve znamení Střelce sesnaží, aby si nadřízený všímal vaší dokonalé práce a patřičně ji ocenil. Sice si dáváte závazek, že nebudete příliš utrácet, ale počítejte i s variantou, že se vám toto předsevzetí nezdaří a přijdou výčitky.

Nejlepší den: 24. 2.
Nejhorší den: 25. 2.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Oplýváte přirozeností, nonšalancí a svůdností, takže okouzlit protějšek pro vás není žádný problém. Pokud máte potřebu změnit například svůj účes nebo styl oblékání, jen směle do toho, protože právě teď je čas, kdy vaše originální image může druhým doslova brát dech.

Nejlepší den: 23. 2.
Nejhorší den: 21. 2.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Můžete prožít příjemné období v okruhu rodinných příslušníků či příbuzných. Nicméně pokud byste to mohli upřímně přiznat, mnohem raději byste se zajímali o koníčky nebo své dobré kamarády. Konec týdne odstartuje velmi příznivé milostné proudění.

Nejlepší den: 25. 2.
Nejhorší den: 27. 2.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Mars ve znamení Kozoroha ve vás zvyšuje tendenci být ještě větším „ohnivcem“. Vaši známí vás pravděpodobně zlákají pro nějakou společenskou akci či oslavu. Vyhýbejte se však neúměrnému hýření, abyste se energeticky nevyčerpali a neodnesli to oslabeností a bolestmi hlavy.

Nejlepší den: 21. 2.
Nejhorší den: 24. 2.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Přichází vhodná doba k odpočinku a načerpání nových sil. Obvykle jste to vy, kdo pracuje pro druhé, nyní se však nebojte být leniví a nechejte se doslova opečovávat. V pracovní sféře se může objevit někdo, kdo vám bude chtít ze závisti uškodit, zachovejte nadhled.

Nejlepší den: 27. 2.
Nejhorší den: 26. 2.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Ve vašem znamení je dlouhodobě zabydlený Saturn, který o sobě dává vědět různými překážkami. V partnerském vztahu se může objevit pocit nejistoty, který zachmuří vaše čelo a způsobí poněkud uzavřenou a stísněnou náladu, ale žádný strach, vaše silné ego to nezlomí.

Nejlepší den: 24. 2.
Nejhorší den: 22. 2.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Doma můžete pociťovat duševní tlak a nabýt dojmu, že vám nikdo nerozumí. Zato atmosféru na pracovišti považujete za něco, o co se můžete opřít, a lidé z práce jsou vám bližší než členové vlastní rodiny. Zejména vám, kteří pracujete v oblasti gastronomie a učitelství.

Nejlepší den: 21. 2.
Nejhorší den: 23. 2.

Zdroj: E.M.A. Europe