Beran

21. 3. – 20. 4.

Nastává vám bezproblémové období, což se příznivě odrazí ve vašich každodenních aktivitách. Vaši přátelé budou v pokušení vás stále častěji vyhledávat, takže o návštěvy nebudete mít nouzi. Zelenou mají i telefonáty se známými a ke konci týdne se těšte na jiskry lásky.

Nejlepší den: 3. 3.
Nejhorší den: 6. 3.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Vaše laskavost příjemně naladí všechny vaše blízké, kterým dáváte tento týden přednost před lákavými pozváními či zábavou. Trochu jiná situace se jeví s potomky, protože se k jejich nelibosti projeví vaše přísnost, ale rozladěnost vlivem středečního novoluní brzy pomine.

Nejlepší den: 1. 3.
Nejhorší den: 4. 3.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Venuše i Mars vstupují v neděli do znamení Vodnáře a vy pracujete na sto procent. Březen je období, které vás velmi inspiruje, a pokud zůstanete v práci přesčas, nebudete své námahy finančně litovat. Partnerovi se vás podaří, i přes hektické nasazení, zlomit ke chvilce něhy.

Nejlepší den: 2. 3.
Nejhorší den: 28. 2.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Setkání s vámi je vlivem novoluní v Rybách pro většinu lidí radostí. Dokážete s pochopením naslouchat a v případě problémů i poradit, navíc fascinujete velkorysostí. Vzhledem k tomu, že jste hodně štědří, pozor na výtečníky, kteří se snaží využít situace ve svůj prospěch.

Nejlepší den: 5. 3.
Nejhorší den: 3. 3.

Lev

23. 7. – 22. 8.

V lásce se začínáte cítit poněkud ohroženi a máte dojem, že se váš vztah může každým dnem zhroutit. Nemějte strach, nebude to tak horké. I když došlo k malému ochlazení milostného života, brzy se váš vztah vrátí do starých kolejí. Hlavně hned nepodléhejte pesimismu.

Nejlepší den: 28. 2.
Nejhorší den: 1.3.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Máte teď starostlivější období, protože se nakupilo řešení věcí zásadního významu, a vy jste si vědomi své zodpovědnosti. Členové rodiny jsou vám oporou a rozhodně neodmítají pomoci. Plně si uvědomujete hodnotu, kterou v nich máte, což vám dodává potřebnou energii.

Nejlepší den: 4. 3.
Nejhorší den: 5. 3.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Jste rození diskutéři a akademické debaty vás v těchto dnech přitahují jako magnet. Máte radost, když jste obklopeni velmi chytrými lidmi, protože si v komunikaci s nimi přijdete na své. Buďte opatrní, aby to v rodinném kruhu nakonec nevyvolalo záblesk žárlivosti.

Nejlepší den: 1. 3.
Nejhorší den: 4. 3.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Vlivem novoluní v Rybách můžete být trochu v útlumu, ale právě to vám umožní se na věci podívat také z jiného úhlu. Stará rabínská moudrost, že všechno je jinak, se vám zcela potvrdí. Nakonec vás ani nerozhodí, že se realizace vašich plánů místo uskutečnění protahuje.

Nejlepší den: 3. 3.
Nejhorší den: 2. 3.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Toužíte udělat někomu z rodiny radost a přemýšlíte, že mu vyjdete vstříc finanční pomocí. Nejste si ale ve svém rozhodnutí ještě úplně jisti a neustále se zabýváte úvahami, jak by dotyčná osoba s penězi hospodařila. I když se to snažíte odhadnout, držte se své intuice.

Nejlepší den: 5. 3.
Nejhorší den: 28. 2.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V současné chvíli je u vás na prvním místě partnerský vztah, z čehož má váš protějšek neskrývanou radost. Velice dobře se doplňujete, co nezvládne jeden, podaří se druhému a neschází vám nadšení ani sdílené sympatie. Můžete se tedy těšit i na společný hmotný prospěch.

Nejlepší den: 6. 3.
Nejhorší den: 2. 3.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Vaše mysl je podvlivem mírumilovnosti a podaných rukou ke spolupráci, což vám v zaměstnání přihraje do cesty spřízněnou duši. Budete potěšeni, jak se dokonale shodnete v různých názorech a podrobnostech. Ať se společně pustíte do čehokoliv, budete obzvlášť úspěšní.

Nejlepší den: 28. 2.
Nejhorší den: 5. 3.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Dobře víte, že cílevědomá činnost přináší ovoce, a snažíte se teď promýšlet věci do detailů. Své nápady ale zatím tajíte a hezky je shromažďujete v šuplíku. Ten moment, kdy přijde jejich pravý čas, se pomalu blíží – Mars se v neděli přesune do Vodnáře a přeje novým začátkům.

Nejlepší den: 3. 3.
Nejhorší den: 5. 3.

Zdroj: E.M.A. Europe