Beran

21. 3. – 20. 4.

Připravte se na situace, kdy vám protějšek sám předhazuje udičku. Budete toužit po naplnění romantického vztahu, a tak nebudete dělat žádné dlouhé cavyky. Pravděpodobně se neubráníte vztahům, které jsou opravdu jen romantické a nemají s budoucností mnoho společného.

Nejlepší den: 6. 10.
Nejhorší den: 10. 10.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Nic nezkazíte, když o novoluní přestanete myslet na materiální zajištění partnerství a budete se mnohem více věnovat vzájemným dotykům, vyznáním lásky a chvále partnera. Pokud se v minulosti vyskytly nějaké podpásovky, nyní se vše vysvětlí a odpustí.

Nejlepší den: 4. 10.
Nejhorší den: 5. 10.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Budete velmi blízko toku velkých peněz, ale přesto vám vždy jaksi proklouznou těsně pod rukama. Od 7.10. vám příjmy budou váznout v zaměstnání, ale často vás podrží vaše rodina. Dokonce by se dalo říct, že v nouzi poznáte skutečnou tvář některých svých nejbližších.

Nejlepší den: 8. 10.
Nejhorší den: 6. 10.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Rozpoznáte psychologické pochody druhých, dokážete pomoci a máte léčitelské schopnosti, což je dáno tím, že jste nyní o novoluní ve Vahách zvýšeně citliví. Měli byste však myslet také na sebe a nepřejímat cizí starosti za své. Hvězdy signalizují, že je to velmi důležité!

Nejlepší den: 7. 10.
Nejhorší den: 9. 10.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Potřebujete protějšek, který bude krotit přebytek vaší energie v případech, kdy se chcete vrhat do všeho po hlavě. Zejména byste neměli navštívit všechny společenské akce, které vás lákají. Rovněž není třeba zabředat hovor s každým člověkem, který se snaží o vaši přízeň.

Nejlepší den: 5. 10.
Nejhorší den: 4. 10.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Venuše, která se ve čtvrtek přesune do Střelce, vám přihraje dobré situace pro posílení vztahu. Nebudete toužit po ničem jiném než spojit své koníčky, finance, výchovu dětí apod. s životem partnera. Jde o ryzost – nehrajete hry ani se nesnažíte o rafinovanou erotiku.

Nejlepší den: 8. 10.
Nejhorší den: 7. 10.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Milé Váhy, novoluní ve Vahách přetrhne finanční hráze a vy opět dostanete tučné nabídky. Nijak vás to nepřekvapí, už jste cítili, že jste na ně připravení a dokážete čelit i závistivcům či nasupeným sousedům. Investování vás baví, avšak není samotným cílem vaší kariéry.

Nejlepší den: 10. 10.
Nejhorší den: 8. 10.

Štír

24. 10. – 22. 11.

V následujícím čase se raději nevrhejte do neznámých vod. Koncem září byla vaše expanze dost výrazná a rozjeli jste dostatek zajímavých činností, nyní postačí jen pokračovat klidným tempem v již započaté činnosti. Pamatujte ale na to, že jenom s lidmi, které máte ověřené!

Nejlepší den: 9. 10.
Nejhorší den: 5. 10.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Od následujících dnů se vám povede najít spřízněnou duši, která ukončí vaše citové strádání. Nebojte se jít ani do nového vztahu. Jestliže jste v dlouhodobém partnerství a najdete si obdivovatele, váš stálý protějšek alespoň zjistí, že si vás musí o moc více vážit.

Nejlepší den: 7. 10.
Nejhorší den: 9. 10.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Financí se vám ted nebude tolik dostávat, vy tím ale netrpíte. Nedáváte to najevo a málokdo to na vás pozná. Nemáte žádné požadavky, a tak vystačíte s minimem. Jste velice dobří ekonomové a dokážete ušetřit i tam, kde by jiní beželi pro příspěvky od státu či rodiny.

Nejlepší den: 5. 10.
Nejhorší den: 7. 10.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Máte vědomosti, chuť se stále učit a nevšední talent k rozpoznání vhodných investic. Na vše jste připraveni vždy o několik dnů předem. Nebojte se ale občas hodit za hlavu vše, co denně běžně v ekonomice sledujete, a opravdu se věnujte vztahům, jinak o ně můžete přijít.

Nejlepší den: 4. 10.
Nejhorší den: 7. 10.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Vlivem novoluní se vám podaří najít člověka, který vám ukáže, co děláte v rodině špatně. Zvládnete přijímat kritiku? Přemýšlejte hlouběji nad rolí, již doma zastáváte. Je to opravdu stav, který jste si zvolili? Či pouze výsledek toho, kam vás ostatní časem dostrkali?

Nejlepší den: 8.10.
Nejhorší den: 6. 10.

Související články