Beran

21. 3. – 20. 4.

Na vše si připravte příslušné dokumenty, vyžadujte zálohy a věnujte se přezkoumání věrohodnosti spolupracující osoby či firmy. Měli byste dále vydělávat veliké obnosy, ale ve vašem případě je opatrnost namístě spíše z mezilidského důvodu než z ekonomického hlediska.

Nejlepší den: 11. 9.
Nejhorší den: 10. 9.

Býk

21. 4. – 21. 5.

O úterním novoluní se pravděpodobně dostanete do nějakého sexuálního podezření a obtížně budete dokazovat svou nevinu. Možná že ono obvinění z něčeho, co jste neudělali, vám zvýší sexuální přitažlivost. Vy ale přesto budete trpět tím, že si ve vztahu nedůvěřujete.

Nejlepší den: 6. 9.
Nejhorší den: 12. 9.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Milí Blíženci, v následujících dnech se budete muset smířit s tím, že jsou vaše odborné schopnosti tak trochu nedostatečné. Pokuste se o maximální aktivitu, také zvídavým okoukáváním, jak to jinde chodí v praxi, se opět dostanete do formy a trh práce vás nevyšachuje.

Nejlepší den: 8. 9.
Nejhorší den: 9. 9.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Vztahy na pracovišti se dostanou do podoby, která vám vyhovuje. Většinou si ze svých kolegů vytvoříte životní přátele, i když výjimky jsou samozřejmě možné. Je čas pro úpravu cen, zamyslete se, jestli se nepodhodnocujete. Udělejte si také obrázek o konkurenci.

Nejlepší den: 12. 9.
Nejhorší den: 7. 9.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Mars ve znamení Panny vám může přinést v profesi tvrdé zkoušky, na které není dobré reagovat hned s horkou hlavou. Vše si dobře promyslete a až poté se věnujte práci samotné. Pokud se nerozhodnete a povinnosti přesunete do dalšího měsíce, uděláte rozhodně dobře.

Nejlepší den: 9. 9.
Nejhorší den: 6. 9.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Doma se budete projevovat jako rození vůdci a zorganizujete vše, do čeho se ostatním členům nebude chtít. Vstanete o hodinu dříve než ostatní a hned zrána si odbudete ty nejhorší domácí povinnosti. Stihnete vše a v závěru dne vám ještě zbude čas na volnočasové aktivity.

Nejlepší den: 10. 9.
Nejhorší den: 11. 9.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Počítejte se závistí, nebo až se škodolibostí kolegů či bývalých kolegů. Raději se chovejte neutrálně a s nikým příliš nešpásujte. Půjde o vyšší míru negativity, na které se nemusíte v zaměstnání podílet. Buďte pevní ve svých postojích, ale sami nerozdmýchávejte konflikty.

Nejlepší den: 9. 9.
Nejhorší den: 6. 9.

Štír

24. 10. – 22. 11.

V těchto dnech se raději věnujte pouze práci. Vaše výsledky náhle přinesou jak finanční ocenění, tak pochvalu od nadřízeného. Zejména obory, které jsou spojené s výstavbou domů, objektů, zahrad a také ty, které jsou výzkumné či mají souvislost se znalostmi historie.

Nejlepší den: 9. 9.
Nejhorší den: 6. 9.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

V tomto týdnu sevám pravděpodobně podaří získat nadhled nadsvým úsilím. Zjistíte, že nemáte v globálu kam dále postupovat, a tak začnete hledat další vize, které by vás v budoucnu mohly pracovněuspokojit. Navenek se vaše počínání může jevit jako určitá stagnace.

Nejlepší den: 7. 9.
Nejhorší den: 10. 9.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Přestane kritika vaší osoby příbuznými. Shledají, že máte alespoň jednu dobrou vlastnost, která je pro rodinné účely využitelná, a tak vás nechají dýchat trochu volněji. Vaše láska k pořádku se nyní projeví jako jedna z vašich příjemných rodinotvorných vlastností.

Nejlepší den: 11. 9
Nejhorší den: 9. 9.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Díky novoluní ve znamení Panny budete nyní schopní se psychicky přiblížit lidem, které máte v oblibě, a budete vůči nim více velkorysí. Automaticky je zapojíte do svých aktivit, protože si myslíte, že to pro ně také bude mít slušný přínos, ať už zkušeností, nebo financí.

Nejlepší den: 8. 9.
Nejhorší den: 7. 9.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Od nadcházejícího období se vám pravděpodobně podaří najít mnohé spřízněné duše, které v práci docení vaši střízlivost v uvažování. Můžete se také těšit z narůstající fnanční podpory. Idealistické nápady vašich kolegů nyní pravděpodobně odplují jako nepotřebné zboží.

Nejlepší den: 7. 9.
Nejhorší den: 11. 9.