Beran

21. 3. – 20. 4.

Některá vám hodně blízká osoba se může ocitnout v nepříjemné pozici a ve vaší moci bude jí situaci ulehčit. Dobrý skutek vás naplní pocitem radosti a posílí vaše sebevědomí. Zasloužíte si odměnu, proto si o víkendu vyhoďte z kopýtka a vůbec nepracujte, nic vám neuteče.

Nejlepší den: 20. 8.

Nejhorší den: 17. 8.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Nastává vhodný čas pro odpočinek od každodenního shonu a o slovo se hlásí tak trošku lenošení. Uran procházející vaším znamením je známý mlsoun, takže vás určitě přiláká do nějaké cukrárny. Vystupuje také touha po lásce, prostě váš smysl pro krásné hříchy má zelenou!

Nejlepší den: 16. 8.

Nejhorší den: 21. 8.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Mars vstupuje do Blíženců a vy můžete udělat spoustu užitečné práce, na kterou později nebude čas. Snažte se ji neodkládat! Bude se vám dařit, takže pochybnosti o výsledku nejsou namístě. A týká se to i milostného vztahu – pokud o prázdninách zaskřípal, máte šanci ho vylepšit.

Nejlepší den: 18. 8.

Nejhorší den: 19. 8.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Ve druhé polovině srpna můžete očekávat okolnosti, ze kterých pro vás plynou nové poznatky. Začnete měnit některé své názory a stanoviska tak překvapivě, že z toho budou vaši přátelé udiveni. V práci sklidíte úspěch. Kolegové taktéž ocení váš pohled na věc i z jiné strany.

Nejlepší den: 19. 8.

Nejhorší den: 15. 8.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Týden bude nakloněn potkávání zajímavých lidí, získávání kontaktů a objeví se i lákavé možnosti. V tomto období bude také vhodné, abyste se zaměřili na svůj rozpočet a udělali si jasno. Přehled v investicích a nákupech vám zajistí pozdější klidné usínání, vyplatí se to.

Nejlepší den: 17. 8.

Nejhorší den: 21. 8.

Panna

23. 8. – 22. 9.

V následujících dnech může nějaká osůbka opačného pohlaví zapříčinit, že naruší váš navyklý klid a režim. Nebojte se změn a už vůbec ne lásky. Nechte věcem volný spád, užívejte si romantiky a zapomeňte na přízemní starosti. Záležitosti, které teď nejsou nutné, neřešte.

Nejlepší den: 15. 8.

Nejhorší den: 16. 8.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Zhluboka dýchejte a nenechte se nikým a ničím znepokojovat. Budete muset být ještě chvíli trpěliví, než odezní vaše přecitlivělost na konfliktní a suverénní jednání lidí okolo. Vydržte, brzy bude líp a vaše dny se zalijí sluncem, pro harmonii jste koneckonců stvořeni.

Nejlepší den: 16. 8.

Nejhorší den: 18. 8.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Zvýšená tendence k dosažení úspěchu pokračuje, mějte proto oči otevřené. Budete ve správnou dobu na správném místě, se štěstěnou, která při vás stojí, je to vynikající kombinace. Zdroj financí, o kterém jste pochybovali, se ukáže jako perspektivní. Hvězdy vám přejí.

Nejlepší den: 18. 8.

Nejhorší den: 20. 8.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Snažte se udržovat co nejvíce v dobré náladě a neberte si za své cizí starosti. Jde o dobu, kdy budete postaveni před zajímavou výzvu, ale i přes dobré rady nejbližších se budete muset rozhodnout vy sami. Příliš spekulací může být na škodu, uvažujte především prakticky.

Nejlepší den: 20. 8.

Nejhorší den: 15. 8.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V dobré společnosti se vám bude dařit lépe než o samotě, vaše osobní kouzlo poroste. V lásce pěstujte tolerantnost a nezapomínejte, že ideální typy neexistují. Pozvěte svého miláčka na večeři a dejte mu najevo, že ho máte rádi takového, jaký je, odmění vás náklonností.

Nejlepší den: 21. 8.

Nejhorší den: 17. 8.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Saturn ve vašem znamení napovídá o velké aktivitě v soukromém životě, nicméně bohatost myšlenek a nepřetržitý vodopád slov mohou být na vašeho partnera moc. Pokuste se neskákat tolik do řeči, buďte i posluchači a uvidíte, jak se znásobí harmonie ve vašem vztahu.

Nejlepší den: 17. 8.

Nejhorší den: 19. 8.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Mars se v sobotu přesouvá do Blíženců a přináší podporu, abyste vše lépe zvládali. Můžete narazit na pomluvy, což zvýší váš stres, nicméně se vám brzy podaří problémy překonat. Odreagujte se uklidňující četbou a příjemně strávenými chvílemi s partnerem, který vám je oporou.

Nejlepší den: 19. 8.

Nejhorší den: 18. 8.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články