Beran

21. 3. – 20. 4.

Tyto dny jsou příznivé pro partnerské rozhovory, přesto však úplňková Luna ve Štíru může způsobit zvýšenou impulzivitu v argumentování. Co se týká pracovní stránky, shledáváte, že se vás nyní zmocňuje tak trochu útlum, ale situace se díky vlivu planety Mars brzy změní.

Nejlepší den: 16. 5.

Nejhorší den:18. 5.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Nebojujte s žádnými překážkami, snažte se být tvůrčí. Všechny činnosti by vás měly něčemu učit a zároveň vás bavit. V práci si vás nadřízení i kolegové váží a pracovní atmosféra vás uspokojuje. U opačného pohlaví však buďte na pozoru, někdo se vás může snažit využít.

Nejlepší den: 22. 5.

Nejhorší den: 20. 5.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Slunce se v sobotu přesouvá do vašeho znamení, a vy tak před sebou máte velmi příznivý čas pro romantiku. Využijte ho pro chvíle lásky a nebojte se pustit se i do nějakých inspirativních výtvorů. Co se týče rodiny, pečujte mateřsky o své blízké a na nikom nešetřete!

Nejlepší den: 19. 5.

Nejhorší den: 22. 5.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V těchto dnech budete mít co do činění se vztahy se členy rodiny, a pokud nebudete chtít pobývat doma, čeká vás zvýšený nesoulad. Vlivem pondělního úplňku i zatmění Měsíce můžete být nervózní, proto počítejte s lehkou neurotičností. Zaveďte raději heslo „mlčeti zlato“.

Nejlepší den: 18. 5.

Nejhorší den: 17. 5.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Máte příležitost na úklid všeho druhu, zaměřte se zejména na duši. Slunce vstupující do Blíženců po vás chce, abyste se chovali racionálně a signalizuje zvýšený zájem o vzdělávání se, takže jestli přemýšlíte o přihlášení se do nějakého kurzu, neváhejte. Je správný čas!

Nejlepší den: 17. 5.

Nejhorší den: 25. 5.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Milé Panny, pusťte se do pracovních úkolů, protože vlivem pondělního úplňku máte schopnost výborně myslet a komunikovat. Narazíte také na možnost oslovit někoho, s kým byste chtěli pracovat na svých dalších plánech. Tento člověk vás vyslyší a nebude šetřit uznáním.

Nejlepší den: 20. 5.

Nejhorší den: 19. 5.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

V oblasti partnerského vztahu vám Venuše v Beranu přeje štěstí a považuje za samozřejmost, že vás opačné pohlaví obdivuje. Chybička může vzniknout jen ve financích, protože i když skvěle vyděláváte, máte problémy s šetřením a protějšek vám to může přece jen malinko vytknout.

Nejlepší den: 21. 5.

Nejhorší den: 16. 5.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Jste zdravě asertivní a umíte seprezentovat jasně a průbojně. Na pracovišti se ale objeví i jiní hráči a vy můžete mít tendenci žárlit na jejich úspěchy, vzpomeňte raději na výsledky, kterých jste v tomto měsíci dosáhli. Koneckonců i zde platí „přej a bude ti přáno“.

Nejlepší den: 22. 5.

Nejhorší den: 17. 5.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Pokud jste poslední dobou milostně či partnersky strádali, máte nyní možnost se zamilovat. Žádné téma není pro vás podřadné, takže vaše výřečnost bude silným magnetem pro opačné pohlaví a nelze opomenout ani váš smysl pro humor. Naopak pracovní sféra teď trochu kolísá.

Nejlepší den: 19. 5.

Nejhorší den: 20. 5.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Slunce se přesouvá do Blíženců a radí, abyste v květnu více vnímali své city a pozorovali, co říkáte nahlas. Vyjadřujte pouze pravdu a vynechejte milosrdné lži nebo zbytečná slova, upřímnost se vám každopádně vyplatí. Pokud máte nějaké finanční záměry, bez obav je uskutečněte.

Nejlepší den: 17. 5.

Nejhorší den: 18. 5.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Jestliže chcete najít v zaměstnání spojence pro sdílení pracovních zkušeností, není na to vlivem retrográdního Merkura a Pluta vhodná doba. Nepřipouštějte si to příliš k srdci a věnujte se raději rodině, kde bude vaše investovaná energie na tom správném místě.

Nejlepší den: 16. 5.

Nejhorší den: 21. 5.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Příbuzní na vás poznávají, že máte v hlavě romantická dobrodružství, a přejí vám, abyste si je užívali. V rámci vztahů je pro vás ideální čas na nové počiny, nicméně svou duševní nepřítomnost se snažte svým blízkým nějak vynahradit. Ve financích pozor na marnotratnost.

Nejlepší den: 10. 5.

Nejhorší den: 9. 5.