Beran

21. 3. – 20. 4.

Předmětem vašeho zájmu budou v tomto novolunním týdnu rodinné kořeny a životní pouta. Debaty s blízkými přinesou zajímavé momenty, kdy nebudete chtít chodit kolem horké kaše a vyzradíte na sebe nějaká tajemství. Koncem týdne zorganizujte společné posezení na chalupě.

Nejlepší den: 31. 5.

Nejhorší den: 2. 6.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Budete mít pocit, že vás partner vnímá méně, než tomu bylo dřív, a komunikace je tím pádem povrchnější. Samozřejmě se ohradíte, protože vám taková situace v žádném případě nevyhovuje. Zeptejte se svého partnera, zda má nějaké starosti, a pokuste se spolu najít řešení.

Nejlepší den: 4. 6.

Nejhorší den: 5. 6.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Dny vám poběží rychle a vy zvládnete všechny požadavky okolí. Pak si budete chtít za odměnu oddechnout. Zjistíte, že se nejlépe cítíte ve společnosti kulturně založených lidí, navíc vám někdo z nich dá tip na prima akci. Se svým partnerem proberete choulostivé otázky.

Nejlepší den: 3. 6.

Nejhorší den: 30. 5.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Novoluní v Blížencích vám přinese tak trochu balancování mezi povinnostmi a soukromím. Ve svých pracovních záležitostech sice nebudete chtít zmeškat tu pravou chvíli, přesto však nakonec zvítězí rodina. Zaměříte se na rozvoj talentu svých dětí a oslavíte spolu Den dětí.

Nejlepší den: 1. 6.

Nejhorší den: 31. 5.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Je před vámi týden aktivit všeho druhu a vy budete mít možnost sklidit ovoce za svou píli. Další ohňová znamení vám sice budou konkurovat, ale nakonec se ukáže, že přece jen číslo jedna jste vy. Vy, kteří podnikáte, najdete nové pole pro odbyt svých výrobků či služeb.

Nejlepší den: 2. 6.

Nejhorší den: 4. 6.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Vaše myšlenky se soustředí na vztah, ale přehnané rozebírání detailů může být spíše na škodu. Jestliže přijde pokušení shánět důkazy nevěry, zadržte! Nejen že nic neobjevíte, ale riskujete tím, že ztratíte, co jste tak těžce získali. Partnera raději mile potěšte.

Nejlepší den: 30. 5.

Nejhorší den: 3. 6.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Máte-li naplánováno se podívat do zahraničí, bude začátek léta přímo ideálním časem. Roli v tom může sehrát nějaký váš známý, který přijde se zajímavou nabídkou. Objevíte také něco, na co jste v poslední době zapomněli, ale co ještě můžete snadno a urychleně napravit.

Nejlepší den: 5. 6.

Nejhorší den: 1. 6.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Vaše záležitosti se posunou kupředu tím, že budete mít cit pro vhodný okamžik. Vylepšením zevnějšku přispějete k lepší komunikaci a domluvíte důležitou akci. V partnerském vztahu se však mějte na pozoru, abyste něco nepokazili platonickým zamilováním se do jiné osoby.

Nejlepší den: 31. 5.

Nejhorší den: 2. 6.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Díky svému kouzlu osobnosti nebudete mít nouzi o milostné nabídky, veselá nálada z vás udělá přímo magnet pro opačné pohlaví. V záležitostech lásky jste sice znalí, ale přesto vás překvapí nové informace ohledně sexuality. Zapojte fantazii a užívejte pohodových dnů.

Nejlepší den: 3. 6.

Nejhorší den: 4. 6.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Zatoužíte jít se svým partnerem někam na večeři nebo do divadla, což vyvolá příjemnou odezvu. Společně si uvědomíte, že jste jeden pro druhého kotvou. V žádném případě nemusíte pochybovat o své věrnosti. Vychutnávejte si mír v duši, je pro vás největším bohatstvím.

Nejlepší den: 1. 6.

Nejhorší den: 31. 5.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Uran v Býku vám přinese do kariéry drobné překážky, a i když se nebude jednat přímo o podrazy, postará se o vaši zamyšlenou hlavu. Počítejte s případnými chybami okolí a nenechte se vyvést z míry, nakonec všechno dobře dopadne a vy si opět podáte ruce se štěstěnou.

Nejlepší den: 23. 5.

Nejhorší den: 29. 5.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Vlivem novoluní v Blížencích se ovzduší naprostého souhlasu nějak vytrácí a mezi vámi a protějškem vystupují četnější rozdíly. Hlavu rozhodně věšet nebudete a emocionalitu upozadíte, smíříte se totiž s tím, že všichni nemohou být stejní. A navíc se protiklady přitahují.

Nejlepší den: 2. 6.

Nejhorší den: 5. 6.

Zdroj: E.M.A. Europe