Beran

21. 3. – 20. 4.

Jste nesmírně rádi, když jste společensky aktivní. Dobrovolně se nabízíte jako propagátoři některých reklamních povinností, například jste ve svém živlu při vymýšlení programu svatby, oslavy narozenin a podobně. Bavit společnost se vám však bude dařit poněkud hůře.

Nejlepší den: 25. 9.
Nejhorší den: 23. 9.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Při úplňku je čas pro nové psychologické postřehy. Pravděpodobně si přiznáte, že se s některými lidmi při nejlepší vůli nedohodnete. Dlouho si budete lámat hlavu ohledně oboustranně výhodného řešení. Nakonec zjistíte, že některé vztahy nemá cenu udržovat uměle s přetvářkou.

Nejlepší den: 20. 9.
Nejhorší den: 21. 9.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Vlivem retrográdních planet dojde na některá proroctví, která vám kdysi řekli vaši blízcí. Nejde o žádné čáry, ale zřejmě vám nastane období „splatnosti“ božích mlýnů. Každá křivda se vám může vrátit. Nenaříkejte ale nad osudem a snažte se pochopit zákon příčiny a následku.

Nejlepší den: 26. 9.
Nejhorší den: 22. 9.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Mnozí přátelé vám začnou o podzimním slunovratu připadat jako výjimečně rozumní tvorové, se kterými chcete trávit více času. Faktem je, že vaše komunikační dovednosti jsou skvělé. Informace, které poskytujete, jsou stručné, a přesto celkem obsáhlé a osobně prožité do hloubky

Nejlepší den: 23. 9.
Nejhorší den: 24. 9.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Člověk, který vám ještě nedávno vrkal do ouška se nyní může ukázat v nejhorším světle. Nepanikařte a vyčkejte, jestli nejde o jednorázové pracovní přetažení a s tím spojené psychické výkyvy. Sami se vyvarujte jakýchkoliv podlostí, soudů či definitivních stanovisek.

Nejlepší den: 21. 9.
Nejhorší den: 20. 9.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Pravděpodobně se začnete více věnovat péči o druhého a vztah vám najednou začne dávat smysl. Mělo by vás těšit setrvávat v blízkosti partnera. Úplňkový týden je vhodným časem pro důvěrné rozhovory, otevírání nejrůznějších tabu i bolístek. Protějšek vám bude skvělou oporou!

Nejlepší den: 23. 9.
Nejhorší den: 25. 9.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Mělo by se vám podařit vymanit se z pohádkového světa a vlivem úplňku v Rybách poznat reálný život. Bohužel to se většině z vás bude jevit jako krutý šprým osudu a budete se pádu z výšin bránit. Vy, kteří pochopíte, že vše příjemné jednou musí skončit, budete ve výhodě.

Nejlepší den: 22. 9.
Nejhorší den: 26. 9.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Milí Štíři, v tomto čase začnete prosperovat pracovně a vaše příjmy se zdvojnásobí. To platí v případě, že si k tělu připustíte dalšího pomocníka a budete s ním sdílet veškerá pracovní úskalí. Dobře ohodnotit tohoto člověka bude klíčové pro váš další kariérní růst.

Nejlepší den: 20. 9.
Nejhorší den: 23. 9.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Vlivem úplňku se raději nepouštějte do partnerských změn. Buďte rádi, že jste v nedávné minulosti zažívali líbánkové období a že jste s protějškem vybudovali dostatek vzájemné důvěry. Zkuste se teď svěřit se svými milostnými kotrmelci, jinak protějšek začne vyzvídat sám.

Nejlepší den: 24. 9.
Nejhorší den: 26. 9.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Váš milostný život se teď může zkomplikovat. Vlivem retrográdního Jupitera budete konfrontováni s citovými výlevy svého miláčka, kterým i při nejlepší vůli nebudete rozumět. Vy si sice udržíte klid a patřičný nadhled, avšak citové vydírání vašeho partnera vás bude mrzet.

Nejlepší den: 26. 9
Nejhorší den: 21. 9.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V lásce se vám v tomto podzimním období bude dařit skvěle. Slunce ve středu vstoupí do znamení Vah a podpoří náturu vašeho realistického znamení. Je čas pro některá rozhodnutí, která váš vztah potvrdí, u mladých párů je velká tendence k zlegalizování partnerského svazku.

Nejlepší den: 25. 9.
Nejhorší den: 22. 9.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Situace v rodině se zásadně změní k lepšímu. Slunce ve středu vstoupí do znamení Vah a spolu s podzimní rovnodenností podpoří váš citový život. Okolí najednou na vlastní kůži pocítí, jaké situace vás často potkávají, a většina členů rodiny vám konečně začne i rozumět.

Nejlepší den: 21. 9.
Nejhorší den: 24. 9.