Beran

21. 3. – 20. 4.

Nechybí vám sebedůvěra živlu ohně, a tudíž se můžete velmi spontánně projevit na poli lásky. Vaše obvyklá razance je nahrazena jiskřivým šarmem, proto neváhejte a využijte nabytou noblesu v milostných záležitostech. Šance zabodovat je v tomto únorovém týdnu vskutku vysoká.

Nejlepší den: 9. 2.
Nejhorší den: 7. 2.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Uran prochází vaším znamením a obdarovává vás neodolatelným kouzlem, před kterým není úniku. Lákají vás světla ramp a společnost, kde si vlídně a hřejivě popovídáte. Pečlivě však zvažujte, s kým to bude. Prioritou je u vás i rodinný krb a pohoda s těmi, které milujete.

Nejlepší den: 13. 2.
Nejhorší den: 10. 2.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Pracovně se vám v únoru daří a uspokojivě vypadá i vaše finanční situace, tudíž by vás to mohlo svádět k větší pohodlnosti a usnutí na vavřínech. Nepřestávejte přemýšlet a plánovat nové věci, trénujte své mozkové závity. Při tom všem však nezanedbávejte rodinu, potřebuje vás.

Nejlepší den: 11. 2.
Nejhorší den: 8. 2.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Harmonie, láska a přemýšlivost jsou pro vás atributy tohoto týdne. Merkur s Venuší se postarají o soulad i dávku romantiky, takže teď raději vypusťte práci přesčas a věnujte se svému partnerovi, který je už delší dobu nažhavený na sdílení příjemných chvilek ve dvou.

Nejlepší den: 7. 2.
Nejhorší den: 12. 2.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Na začátku týdne se ještě můžete potýkat s napjatější situací v oblasti partnerského vztahu, nicméně postupně se veškeré mráčky rozplynou. Domácí ovzduší je nyní pro vás nesmírně důležité, stejně jako potřeba zajistit určité věci kolem dětí nebo někoho z rodiny

Nejlepší den: 10. 2.
Nejhorší den: 9. 2.

Panna

23. 8. – 22. 9.

V tomto období se stáváte cenným poradcem pro své nejbližší i osoby z okolí. Pokud se na vás obrací všichni, kteří se cítí pod psa, nedivte se. Hvězdy vás teď totiž nabíjejí pochopením a sálá z vás schopnost postarat se o jejich problém. Někdo by toho ale mohl zneužít.

Nejlepší den: 12. 2.
Nejhorší den: 8. 2.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Pracovní nároky se zvyšují a vydáváte stále více energie i času na dosažení zdárných výsledků. Vašemu protějšku může přijít líto, že to hasí citovou jiskru vztahu, ale nedává to najevo. Žádný strach, vaše ochránkyně Venuše vás v tom nenechá a přinese potřebné uvolnění.

Nejlepší den: 13. 2.
Nejhorší den: 7. 2.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Luna má v plán posílit vaše praktické propojení s partnerem a vnuknout vám odpovědi na vaše vztahové otázky. Zjistíte, že je načase přistoupit k životu realističtěji, a pokud to opravdu dokážete, můžete se spolehnout, že se k vám váš protějšek zachová velmi velkoryse.

Nejlepší den: 9. 2.
Nejhorší den: 11. 2.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Touha žít naplno je pro vás přímo afrodiziakem. Hýříte legráckami a sáhnout po nějakém kanadském žertíku vám nedělá problém. Rodina vás ale trochu svazuje, tak se bouříte, koneckonců rebelantský Jupiter, vaše vládnoucí planeta, to má v popisu práce. Snažte se o kompromis.

Nejlepší den: 7. 2.
Nejhorší den: 9. 2.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Máte pocit, že se musíte stále o něco snažit, ať už je to disciplína kolegů, nebo oblast rodinných záležitostí. Faktem je, že se poslední dobou do všeho více nutíte a domácí aktivity vám moc nevoní. Sexuální oblast však nepodceňujte, vyhnete se konfrontaci s nevěrou.

Nejlepší den: 10. 2.
Nejhorší den: 12. 2.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Prožíváte únorové dny plné spokojenosti a radosti ze všeho, na co sáhnete. Slunce ve vašem znamení je nositelem štěstí – pro vás září velkou sílou a hodlá vám zajistit úspěch, který si plně zasloužíte. V zaměstnání jste nabiti na maximum a počítejte i se spřízněnými dušičkami.

Nejlepší den: 11. 2.
Nejhorší den: 10. 2.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

I když zaměstnání neprožíváte zrovna euforicky a máte pocit, že místo ocenění se vám dostává spíše kritiky, neklesáte na duchu. Kompenzaci máte v rodinné atmosféře, kde se kocháte vyrovnanými vztahy. A co se lásky týče, třešničkou na dortu bude příliv sexuální vášně.

Nejlepší den: 8. 2.
Nejhorší den: 13. 2.

Zdroj: E.M.A. Europe