Beran

21. 3. – 20. 4.

Jupiter prochází vaším znamením a zvyšuje úspěšnost ve veškerém zodpovědném konání. Zařídíte vše, co je potřeba, avšak nezapomínejte na to, co potřebujete především vy sami. V lásce odhoďte zbytečný ostych a dejte prostor citům, projevujte je otevřeně. Jen směle do toho!

Nejlepší den: 19. 7.

Nejhorší den: 23. 7.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Udělejte svým dětem lepší prázdniny a vymýšlejte dovolené a výlety. Ovšem nic se nemá přehánět. Dejte pozor, ať se na společném plánovaném programu všichni shodnete a nikdo nejede proti vlastní vůli. To by totiž dokázalo zkazit celý výlet, ale i část prázdnin.

Nejlepší den: 24. 7.

Nejhorší den: 22. 7.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Kupte si něco, po čem vaše dušička již dlouho prahne, máte ideální čas. Jestli dlouho přemýšlíte nad něčím, co si pořídit, tak teď máte skutečně zelenou. Neváhejte nad koupí elektrospotřebiče, dovolené či domácího mazlíčka. To vše by vám mohlo razantně zvýšit náladu.

Nejlepší den: 18. 7.

Nejhorší den: 20. 7.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Díky osobním plánům se vám do práce v těchto dnech příliš chtít nebude. Nejraději byste pracovali jen tehdy, když máte čas a náladu. Ovšem bez práce nejsou koláče. Nicméně se v práci nyní vyhýbejte nadbytečným úkolům, které by vás stresovaly a zvyšovaly vaši tenzi.

Nejlepší den: 22. 7.

Nejhorší den: 19. 7.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Slunce i Merkur vstupují tento týden do znamení Lva a fi nance pro vás mohou být žhavým tématem. Dejte pozor na nečekané výdaje a vždy mějte po ruce rezervu. Je to jako na houpačce, můžete peníze snadno získat, i o ně přijít. Buďte rozhodní a všechny transakce pečlivě zvažujte!

Nejlepší den: 21. 7.

Nejhorší den: 18. 7.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Práce vám půjde od ruky, nehledě na to, že u většiny kolegů to bude právě naopak. Jejich nálada vás ovšem nesmí strhnout. Budete-li mít chuť, tak neváhejte a zkuste naopak vykonat větší množství práce. Váš zaměstnavatel to v letních měsících plných dovolené jistě ocení.

Nejlepší den: 23. 7.

Nejhorší den: 24. 7.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Venuše hned v pondělí 18. 7. vstupuje do znamení Raka a vám nastává období zásadních rozhodnutí, týkajících se lásky a partnerství. Nebojte se vztah ukončit a začít vše od začátku s novou chutí, která se vám potom vrátí v podobě šťastnějšího vztahu.

Nejlepší den: 20. 7.

Nejhorší den: 23. 7.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Pokuste se něco ušetřit. Neměli by vás teď zastihnout žádné nečekané výdaje, tak toho využijte. Peníze našetřené v tomto období se vám můžou do budoucna velice hodit. Pokud plánujete dovolenou, zvolte méně nákladnější varianty, žádný strach, i tak si přijdete na své!

Nejlepší den: 19. 7.

Nejhorší den: 20. 7.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Ve vašem zaměstnání vás čeká důležitá zpráva, která změní řadu věcí, na které jste byli zvyklí. Změna může být jak kladná, tak i záporná. Dejte ovšem pozor, nemusí být totiž ihned zřetelná. Buďte proto obezřetní a nenechte se napálit, udržujte dobré pracovní vztahy.

Nejlepší den: 24. 7.

Nejhorší den: 21. 7.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Slunce v opozici s Plutem vstupuje do znamení Lva a vám se otevírá obzor pro větší intimnosti. Nebojte se tedy věcí, za které se běžně stydíte. Řekněte o nich svému partnerovi a společně je proberte. Máte-li vyhlídnutý nový protějšek, nebojte se ukázat své charisma.

Nejlepší den: 22. 7.

Nejhorší den: 18. 7.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Očekávejte kladný obrat ve vaší peněžence. Nečekané nebo ušetřené peníze vám vykouzlí úsměv na tváři. Jednejte se svými financemi ovšem obezřetně. Dejte pozor na drobné zlodějíčky i velké podvodníky. Důvěřujte, prověřujte, dejte na svůj instinkt a řiďte se jím!

Nejlepší den: 21. 7.

Nejhorší den: 19. 7.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Milé Rybky, v lásce se mohou naskytnout nové situace, které nebudete čekat. Je dobré je využít a začít tak novou etapu života, která vám přinese více štěstí i vzájemné sounáležitosti. Se svým stálým partnerem zkuste vztah oživit novými společnými činnostmi.

Nejlepší den: 18. 7.

Nejhorší den: 24. 7.

Zdroj: E.M.A. Europe