Beran

21. 3. – 20. 4.

Čekají vás příjemná překvapení v partnerském vztahu, což vám zajisté zvedne náladu. Slunce s Lunou vám zajistí praktického partnera, jenž dokáže být přímý a nepřetvařuje se. Zaplaví vás příjemný pocit ze zjištění, jak o vás dokáže pečovat a jak silná je v něm opora.

Nejlepší den: 22. 8.

Nejhorší den: 25. 8.

Býk

21. 4. – 21. 5.

V oblasti lásky se vám vlivem sobotního novoluní v Panně bude obtížně dařit prosazovat vlastní milostné představy. Hlídejte si rovnováhu v partnerství a nepodceňujte se! Jestliže se naučíte říkat se zdravým sebevědomím své požadavky, protějšek se přizpůsobí.

Nejlepší den: 26. 8.

Nejhorší den: 28. 8.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Merkur vstupuje do Vah a nastává vhodný čas pro nové finanční ohodnocení vaší práce. Dělejte taktéž věci, které vás bavily v dětství. Buďte srdeční a hraví, to se také týká lásky, máte totiž milostně laděné dny. Jestliže vás něco brzdí v pracovní oblasti, buďte trpěliví!

Nejlepší den: 24. 8.

Nejhorší den: 22. 8.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V zaměstnání se vám daří nejlépe z celého zvěrokruhu. Slunce, které se 23. 8. přesouvá do Panny, vám dává doslova křídla pro jakékoliv pracovní postupy. Jste přesto stále velice ohleduplní a vždy máte na prvním místě blaho své rodiny. Ovoce své práce chcete přinášet právě jim.

Nejlepší den: 27. 8.

Nejhorší den: 23. 8.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Umíte se před opačným pohlavím předvést v plné intenzitě. Zpravidla při takové konstelaci Lvi nemívají nouzi o nápadníky či nápadnice. Nejedná se ovšem jen o sexuální přízeň. Vliv nakloněné Venuše lze užít v obecné rovině pro zharmonizování vztahů po jakékoliv stránce.

Nejlepší den: 25. 8.

Nejhorší den: 24. 8.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Vaše finance jsou toho druhu, že by většinu vašich známých přivedly do šťastné euforie, vy jste ale nároční a chcete se zabezpečit opravdu dokonale. Nejde vám o okázalý způsob života, kdy sousedé závistí skřípají zuby, nýbrž o váš osobní pocit spokojenosti a jistoty.

Nejlepší den: 28. 8.

Nejhorší den: 26. 8.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Vlivem novoluní v Panně nyní považujete práci za nutné zlo. Máte dojem, že vás lidé spjatí s vaší profesí nedokážou ničím motivovat, pobavit nebo vzdělat. Z vašeho pohledu se v zaměstnání jen rozebírají vztahy mezi jednotlivými pracovníky, což vás unavuje, vydržte, bude líp!

Nejlepší den: 23. 8.

Nejhorší den: 25. 8.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Pracovně se vám daří mnohem více, než si lidé vašeho okolí myslí. Jste neuvěřitelně houževnatí, perfektně se vyznáte v kariérních strategiích a věnujete se práci, která je zrovna v kurzu, jste přizpůsobiví a nemáte v hlavě žádné překážky. Slovo bude nebo kdyby neznáte.

Nejlepší den: 22. 8.

Nejhorší den: 23. 8.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Nepatříte k lidem, kteří by se neustále zabývali psychologií druhých, a tak můžete být zaskočeni změnou chování některých zprvu zakřiknutých kolegů. Konfliktní Slunce v kvadratuře s Marsem vám radí, abyste byli vůči všem na pracovišti velmi pozorní a obezřetní.

Nejlepší den: 26. 8.

Nejhorší den: 27. 8.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V tomto čase vás vaše rodina podporuje, jak jen může, vy jste ale spíše péčí vyděšení. Patříte totiž mezi jedince, kteří nejvíce z celého zvěrokruhu tíhnou k samotě. Nestyďte se za to! A prostě to koncem srpna svým blízkým vysvětlete – po dobrém a polopatě.

Nejlepší den: 24. 8.

Nejhorší den: 28. 8.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Merkur se v pátek přesouvá do Vah a v oblasti financí se vám nyní příliš nedaří. Již delší čas však čekáte, až se ve vašich financích vyčasí. Jestliže začnete více klást důraz na mezilidské vztahy, tak vyděláte větší obnosy bez ohledu na svou odbornost a dosažené vzdělání.

Nejlepší den: 27. 8.

Nejhorší den: 28. 8.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Jste schopni navázat vztah jako málokteré jiné znamení. Víte zcela přirozeně, co váš partner potřebuje, a jste ochotní se namáhat a cíleně mu nebo jí zpříjemňovat život. Vaše péče je vždy přesně odměřená. Netlačíte se tam, kam nemáte, což vztahu nesmírně prospívá.

Nejlepší den: 25. 8.

Nejhorší den: 28. 8.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články