Beran

21. 3. – 20. 4.

Slunce bude v sobotu v konjunkci s Merkurem a vy jste schopní věnovat se partnerským radovánkám. S protejškem naleznete zálibu v tělesných příjemnostech a dočkáte se řady komplimentů, vystihujících jakými jste skvělými milenci. Přitahuje vás vše extravagantní a krásné.

Nejlepší den: 12. 7.

Nejhorší den: 15. 7.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Středeční úplněk v Kozorohu vygraduje vypjatou atmosféru a rodinné hádky. Vyvarujte se zvýšeného hlasu nebo rozkazovačného jednání. I když, jak se říká, všechno zlé je pro něco dobré. Po drobných hádkách se pokuste své činy napravit, vaše rodina to teď jistě ocení.

Nejlepší den: 11. 7.

Nejhorší den: 14. 7.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Zkuste se pořádně chopit příležitosti a vyvýšit se nad ostatní, kteří budou pracovní příležitosti odmítat. V období prázdnin totiž váš zaměstnavatel ocení někoho, kdo se postaví výzvám a nebude se snažit vyhnout povinnostem, aby si mohl raději užívat opalování a pikniku.

Nejlepší den: 16. 7.

Nejhorší den: 17. 7.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Snažte se při úplňku ujasnit si věci hezky na rovinu a nevyrešené věci dotáhněte do konce. Udělejte razantní krok vstříc vaší spokojenosti a neberte přílišné ohledy, toužíte-li po tom již dlouho. Vaše spokojenost je tím nejdůležitejším faktorem, udělejte pro sebe co nejvíce.

Nejlepší den: 14. 7.

Nejhorší den: 13. 7.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Milí Lvíčci, dejte si pozor na nepříjemné zprávy od svého protějšku. Buďte na ně připraveni a reagujte přiměřeně. Zkuste se zamyslet nad partnerovou situací a zároveň i nad tou svou, přičemž své postřehy otevřeně vyneste na světlo. Věřte, že vaše zlatíčko to ocení.

Nejlepší den: 15. 7.

Nejhorší den: 11. 7.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Koukejte po příležitostech a nebojte se po nich sáhnout. Následující čas pro vás bude dobou vhodnou pro uzavření obchod u nebo třeba i změny zaměstnání. Připravte si finanční plány pro další období a ve finančních dokumentech si udělejte pořádek, bude se vám to hodit.

Nejlepší den: 17. 7.

Nejhorší den: 16. 7.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Slunce v konjunkci s Jupiterem nabízí nové možnosti, jak si přivydělat. Zkuste být ješte více kreativní a prosadit se. Červenec je pro vás v tomto ohledu jako stvořený. Zkuste také zainvestovat nebo trochu zariskovat. Žádné nečekané výdaje vás v tomto období nečekají!

Nejlepší den: 13. 7.

Nejhorší den: 12. 7.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Ukažte v těchto dnech svému protejšku více svoji lásku a zkuste vymyslet společné aktivity, které mu udělají radost. Nebojte se vyzkoušet nové veci, které jste společně nikdy předtím nedělali. Vaše zlatíčko velmi nápaditě ocení, že jste si pro něho našli více času.

Nejlepší den: 11. 7.

Nejhorší den: 13. 7.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Vyražte s rodinou na dovolenou a nebojte se ani last minute zájezdu. Naplánováním na poslední chvíli rodinu potešíte. Do rodiny vnesete vzrušení, radost a zároveň poznání z nových navštívených oblastí. Vybírejte ovšem opatrně, ukvapenost a horká hlava se nevyplatí.

Nejlepší den: 16. 7.

Nejhorší den: 14. 7.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Peníze teď mohou být vaším nejčastejším tématem sporu. Dejte pozor nejenom na své peníze, ale také na majetek. Může dojít k nepříjemným změnám a je dobré si udělat ve finančních věcech pořádek. Uzavírejte pouze nezbytné smlouvy a obchody, kterým se nemůžete vyhnout.

Nejlepší den: 12. 7.

Nejhorší den: 17. 7.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Jste-li nespokojeni ve svém partnerském vztahu, nebojte se od něj ustoupit nebo ho úplně ukončit. Středeční úplněk v Kozorohu je vhodný k takovýmto činům. Vše ovšem podstupujte s velkou mírou opatrnosti a promyšlenosti. Ne každá změna totiž může mít dobré následky.

Nejlepší den: 14. 7.

Nejhorší den: 12. 7.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Dávejte pozor na společné rodinné vlastnictví. Předcházejte problémům a mluvte o nich před rodinou. Obezřetnost je namístě i u ostatních členů rodiny, a ne pouze u vás, je dobré se nyní vyhnout manipulaci se společným majetkem. Nemuselo by to mít totiž kladný dopad.

Nejlepší den: 13. 7.

Nejhorší den: 17. 7.

Zdroj: E.M.A. Europe