Beran

21. 3. – 20. 4.

Nikdy byste nečekali, že se člověk, kterému jste až doposud bezpodmínečně věřili, dokáže zachovat tak zákeřně. Překvapí vás to natolik, že se nebudete schopni účinně bránit jeho nepříjemným útokům. Necháte si to raději uležet v hlavě, ale jeho zradu asi nepřekousnete.

Nejlepší den: 1. 2.

Nejhorší den: 5. 2.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Víkendový večírek u kamaráda bude poněkud nudný, ale jenom do té osudné chvíle, než na něm potkáte jistého sympatického člověka. Snažte se mu vrýt natrvalo do paměti a udělejte na něho ten nejlepší možný dojem. Tahle láska může být tutovka a to pravé ořechové.

Nejlepší den: 30. 1.

Nejhorší den: 3. 2.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Únorový úplněk ve Lvu nastane již tuto neděli a vy máte šanci ukázat v práci to dobré, co ve vás je. Avšak vaše výsledky nikdo nepřijme jako samozřejmé. Musíte afektivně předvést své kvality, což vás může vyčerpávat. Milí Blíženci, držte se hesla – trpělivost přináší růže!

Nejlepší den: 4. 2.

Nejhorší den: 31. 1.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Budete muset unést velkou zodpovědnost. Vaši kolegové i nadřízení se na vás spolehnou v jisté záležitosti, kterou dokážete vyřešit pouze vy. No, a když jste jediní, pak zřejmě i musíte. Zkuste z toho vydolovat co nejvíce a připomeňte se šéfovi při měsíčním odměňování.

Nejlepší den: 2. 2.

Nejhorší den: 1. 2.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Někdo z chamtivých kolegů využije doby, kdy jste byli nepřítomni v práci, a bude si chtít v době chaosu neoprávněně přivlastnit vaše zásluhy na dokončení důležitého úkolu. Vy to tak ale rozhodně nenecháte a samozřejmě se o své zásluhy přihlásíte. Bojujte za své dobré jméno!

Nejlepší den: 5. 2.

Nejhorší den: 31. 1.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Skutečnost, že se ke všem lidem chováte vstřícně a neokázale, vám získá srdce jistého člověka. Dejte si ale pozor, aby vám jedno uklouznutí nenabouralo váš dosavadní klidný život. Venuše ve znamení Ryb si totiž libuje v rebelství a vám tak může hrozit odhalení nevěry.

Nejlepší den: 31. 1.

Nejhorší den: 2. 2.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Uvědomujete si, že partner je pro vás v životě nesmírně důležitý. Oceníte ho i nyní, protože přinese nové nápady, jak rychle získat peníze, a navíc se o ně s vámi ochotně podělí. Máte po svém boku člověka, který vás drží nad vodou, a nebojíte se, že by rodinu nezabezpečil.

Nejlepší den: 4. 2.

Nejhorší den: 5. 2.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Uran usídlený ve znamení Býka přeje všemu kolem pracovních povinností a povyšování. Ve vašem zaměstnání panuje spíš udržovací atmosféra, ale i malý pracovní úspěch, kterého už brzy dosáhnete, může být ve vaší kariéře poměrně významným krokem směrem vpřed.

Nejlepší den: 3. 2.

Nejhorší den: 30. 1.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Co se týče zaměstnání, přivádí vám Mars sice mnoho nepřátel, ale Slunce jako by vše zlé žehlí a uklidňuje. Poznáte mnohé pracovníky – padouchy, na straně druhé ruku v ruce s tím i jedince, kteří vám pomohou velkorysým slunečním způsobem, což se týká také nadřízených.

Nejlepší den: 1. 2.

Nejhorší den: 3. 2.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Už vás ubíjí chladné počasí i hromada pracovní povinnosti, proto vás milovaný protějšek velmi potěší, když vám dá předčasný valentýnský dáreček a pozve vás na několikadenní výlet. Bonusem pro vás navíc bude, že cíl slibovaného výletu si budete moci vybrat podle své chuti.

Nejlepší den: 31. 1.

Nejhorší den: 4. 2.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Připravte se na to, že vlivem zaneprázdněného Saturnu ve vašem znamení brzy nebudete vědět, co je to vlastně volný čas. Nesmíte ovšem propadat beznaději, jedná se pouze o přechodnou záležitost a brzy se všechno zase spraví. Až se Saturn přesune do znamení Ryb, zase bude lépe.

Nejlepší den: 2. 2.

Nejhorší den: 5. 2.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Zatrne vám, když uvidíte, jak se jeden z vašich nejlepších přátel zběsilým tempem řítí do neštěstí s člověkem, který nemá v okolí moc dobrou pověst. Naštěstí se vám podaří rozmluvit mu tu nerozvážnost, kterou se chystá provést a nakonec vám i poděkuje, že jste mu otevřeli oči.

Nejlepší den: 30. 1.

Nejhorší den: 1. 2.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články