Beran

21. 3. – 20. 4.

Při četbě magazínu nebo při brouzdání po internetu narazíte na záležitost, jež vás vyloženě nadchne. Po poradě s rodinou, která váš záměr schválí, ihned podniknete konkrétní kroky, aby váš domov vypadal jako z pohádky. Tentokrát se nenecháte odradit ani vyššími výdaji.

Nejlepší den: 12. 1.

Nejhorší den: 14. 1.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Dokážete sice zachovat dekorum, ale velmi neobvyklá žádost, kterou vás překvapí jeden příbuzný, vás poněkud vyvede z míry. Než se do toho vymlouvání pustíte, nechte si to pořádně projít hlavou a zkuste se zamyslet, zda by vás i on nechal na holičkách v podobné situaci.

Nejlepší den: 9. 1.

Nejhorší den: 15. 1.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Peníze sice nejsou v životě to nejdůležitější, ale nastanou okamžiky, kdy bohužel bývají na prvním místě. I vy teď budete především řešit finance, kterých se vám nedostává. Jupiter ve znamení Berana ale přináší dobré zprávy a od příštího týdne očekávejte finance z výhry.

Nejlepší den: 11. 1.

Nejhorší den: 10. 1.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Nový vztah si budete vlivem Venuše ve znamení Vodnáře opravdu užívat. Všechno půjde jako na drátkách, takže není divu, že v něm uvidíte svoji budoucnost. Okolí se vás sice pokusí odradit, na nikoho ale nedejte a jděte si za svým vysněným štěstím! Tentokrát se nepletete.

Nejlepší den: 10. 1.

Nejhorší den: 11. 1.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Nenecháte se zmást vytrvalým nadbíháním mladšího kolegy či kolegyně a budete stát pevně nohama na zemi. Zcela jistě tak předejdete průšvihu, který by na sebe nenechal dlouho čekat. V očích partnera, i ve svých, tak hodně stoupnete na ceně. Můžete být na sebe opravdu hrdí!

Nejlepší den: 13. 1.

Nejhorší den: 9. 1.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Trochu větší starosti vám v novém roce 2023 začnou dělat ubývající finanční prostředky. Můžete se ale uklidnit, na váš účet směřují nečekané peníze, které rychle a elegantně vyřeší váš problém. Může za to vaše usilovná práce a vytrvalost v loňském roce a novoroční odměny.

Nejlepší den: 14. 1.

Nejhorší den: 11. 1.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Tento týden bohužel pochopíte, že jste udělali obrovskou chybu, když jste za bývalým partnerem tak rychle zavřeli dveře. Bude se vám moc stýskat a zatoužíte po jeho návratu. Nestyďte se za to, překousněte své ego a zkuste mu napsat! Budete překvapení z jeho reakce.

Nejlepší den: 12. 1.

Nejhorší den: 13. 1.

Štír

24. 10. – 22. 11.

V opravdu vypjaté životní situaci vám pomůže člověk, kterého jste nikdy neměli příliš v lásce. Otevře vám oči a pomůže vám rozhodnout se, kterým směrem se máte vydat. Změníte na něj názor ve chvíli, kdy politování hodně selžou vaši nejlepší přátelé i blízká rodina.

Nejlepší den: 9. 1.

Nejhorší den: 10. 1.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Po vánočních svátcích to s rodinným rozpočtem nevypadá zrovna nejlépe, proto vás potěší možnost slušného přivýdělku. Dostanete se k němu úplnou náhodou a ještě navíc bude z vaší branže. Dobře si ale rozmyslete, zda budete stíhat práci, rodinu i brigádu. Nikdo nesmí trpět!

Nejlepší den: 15. 1.

Nejhorší den: 14. 1.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Ani letité přátelství nefunguje samo od sebe, ale musí se neustále pěstovat. V tomto duchu se zachováte, když pozvete dávného kamaráda na návštěvu. Utužíte opět své vztahy a při dlouhém rozhovoru proberete vše od dětství až po současnost. Oba si to moc užijete!

Nejlepší den: 10. 1.

Nejhorší den: 12. 1.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Vlivem retrográdních planet budete stát před závažným rozhodnutím, které by mohlo změnit celý váš život. Největší autoritou při konečném verdiktu pro vás bude váš partner nebo zaměstnavatel. Naštěstí jim můžete důvěřovat a právě oni nasměrují vaše kroky na správnou cestu.

Nejlepší den: 13. 1.

Nejhorší den: 11. 1.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Ve společnosti se konečně nebudete držet při zdi, ale rozjedete to ve velkém stylu. Upřímná pochvala, kterou sklidíte od hostitelů, vám zvedne sebevědomí. Užijete si to se vším všudy! Venuše vám nyní přeje a přináší i možnosti flirtování a seznámení se s milou osobou.

Nejlepší den: 14. 1.

Nejhorší den: 9. 1.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články