Beran

21. 3. – 20. 4.

Práce se na vás v novém roce hrne ze všech stran a tentokrát se vám opravdu vyplatí nereptat. Svou ochotou a hlavně svými schopnostmi upoutáte pozornost svého nadřízeného a výrazně si tím polepšíte. Šéf konečně pochopí, že by byl bez vás ztracený a nabídne vám vyšší pozici.

Nejlepší den: 3. 1.

Nejhorší den: 7. 1.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Rodinné finance vám stále nedají spát. Vánoce i oslava Silvestra proběhly ve velkém stylu a vaše peněženka zeje prázdnotou. Budete si muset v klidu sednout a popřemýšlet o tom, jak přeorganizovat rodinný rozpočet. Nežijete přece ve vzduchoprázdnu a problémy se kupí.

Nejlepší den: 6. 1.

Nejhorší den: 8. 1.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Mars již dlouhodobě prochází vaším znamením a zesiluje vaši zdrženlivost. Ani s vyjadřováním emocí to nebude moc valné. Ve vztahu vám bude scházet víc vášně a ani v komunikaci nebudete zrovna moc ohniví, přesto však budete s protějškem dobře vycházet a naleznete pochopení.

Nejlepší den: 4. 1.

Nejhorší den: 2. 1.

Rak

22. 6. – 22. 7.

V zaměstnání budete platit za skutečného kinga. Jedním z vašich novoročních předsevzetí bylo i více se v práci snažit a jít si za svým. Vyniknete tak teď díky svým schopnostem, které uplatníte při plnění nového úkolu, s nímž si ostatní lidé vůbec nebudou vědět rady.

Nejlepší den: 3. 1.

Nejhorší den: 5. 1.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Všechno zlé je pro něco dobré, a to bude pro tentokrát platit i ve vašem případě. Na pracovišti se vyskytne jistý vážný problém, ale nakonec to paradoxně upevní vztahy mezi všemi. Všichni jsou po svátcích odpočinutí, a tak zapomenete na sváry a začnete pracovat kolektivně.

Nejlepší den: 7. 1.

Nejhorší den: 6. 1.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Počasí už nenabízí nic převratného, vám to ale vrásky dělat nebude. Z každodenní rutiny vás vysvobodí putování za vaší láskou, kterou jste si mezi svátky našli. Cestovat se vám bude příjemně a v cíli se dočkáte té nejsladší odměny. Právě takové rozptýlení jste potřebovali.

Nejlepší den: 5. 1.

Nejhorší den: 2. 1.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Ve vaší duši se začne usazovat nuda a zimní deprese a nepřidá tomu ani sobotní úplněk ve znamení Raka, který přináší pocit osamělosti a řešení starých sporů. Rozhodnete se, že se pustíte do domácích restů a zvládnete tolik práce, že se rodina bude opravdu hodně divit.

Nejlepší den: 4. 1.

Nejhorší den: 7. 1.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Přes vánoční svátky jste nabrali dostatek nových sil, takže vás teď nějaký nepřející soused či kolega nemůže nijak vážně ohrozit. Převezete je a ukážete jim, že hravě zvládnete i nemožné. V lásce vám bude přát Venuše, která přechází do Vodnáře a uklidňuje rozbouřené emoce.

Nejlepší den: 8. 1.

Nejhorší den: 3. 1.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Retrográdní Uran, Mars i Merkur vás přinutí, abyste se rozhlédli po vlastní domácnosti a kriticky ji zhodnotili. Chybějící zařízení pořídíte za výhodnou cenu v novoročním výprodeji a díky tomu dobře vybavíte celý byt. Od rodiny i přátel sklidíte obrovský obdiv a pochvalu.

Nejlepší den: 6. 1.

Nejhorší den: 4. 1.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

V zápalu dobré nálady a také vlivem novoročního předsevzetí se rozhodnete pro radikální změnu svého šatníku. A dobře uděláte, neboť naprosto okouzlíte opačné pohlaví a i vy sami se budete cítit ještě mnohem líp. Váš šatník už opravdu potřeboval nový dech a reorganizaci.

Nejlepší den: 2. 1.

Nejhorší den: 3. 1.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Začátek ledna prožijete s velkou nostalgií v srdci. Ozve se vám totiž dávná láska a vy si konečně popovídáte o událostech, jimiž jste si v minulosti společně prošli. Venuše bude od 3. ledna ve vašem znamení a i sobotní úplněk v Raku vám dává sílu dořešit si minulost.

Nejlepší den: 7. 1.

Nejhorší den: 5. 1.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

První lednový týden nového roku 2023 vám přinese jeden zásadní problém a způsob jeho řešení ovlivní život vaší rodiny na poměrně dlouhý čas. Budiž vám přičteno ke cti, že odvaha vám rozhodně chybět nebude. Úplněk v Raku vám tentokrát pomůže se rozhodnout správně!

Nejlepší den: 4. 1.

Nejhorší den: 8. 1.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články