Beran

21. 3. – 20. 4.

V zaměstnání je tak trochu blázinec, snažte se tedy od něj distancovat a nasměrujte konec ledna k odpočinku. Je to skvělé období pro posezení s přáteli, ovšem neznamená to, že pokud se u vás sejde více lidí, musíte každého neustále obskakovat. Účelem je přece oddech.

Nejlepší den: 28. 1.

Nejhorší den: 29. 1.

Býk

21. 4. – 21. 5.

Venuše s Marsem jsou k vám nyní trochu skoupí, tudíž v lásce nezaznamenáváte nijak zvláštní aplaus. Zato Slunce nabízí svou přízeň a slibuje, že pokud se vyskytnou nějaké překážky, dodá vám dostatek energie pro jejich zvládnutí. Pokud možno ignorujte povrchní osoby.

Nejlepší den: 24. 1.

Nejhorší den: 26. 1.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Nesnažte se v těchto dnech svému protějšku něco vnucovat nebo ho o něčem přesvědčovat, narazili byste na jeho neústupnost. Volte kompromis a můžete být překvapeni, jakým nápadem se vám vaše zlatíčko odmění. A co víc, trumfne i vaše romantické představy, což nebývá zvykem.

Nejlepší den: 23. 1.

Nejhorší den: 24. 1.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Milí Raci, konec ledna je vám nakloněn a jste obdarováni schopností excelovat a okouzlovat. Díky Venuši, která v pátek přejde do znamení Ryb, teď více flirtujete a přitahujete své protějšky. V pracovní sféře budete úspěšní tehdy, pokud pracujete s moderní technikou.

Nejlepší den: 26. 1.

Nejhorší den: 25. 1.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Snažte se co nejvíce využít tohoto období pro své podnikatelské záměry, Mars v Blížencích je vám skutečným pomocníkem a chce vás posunout kupředu. Nejsprávnějším tahem teď může být pro vás reklama a kroky, které vedou k vašemu zviditelnění. Máte šanci pro super rozjezd!

Nejlepší den: 27. 1.

Nejhorší den: 29. 1.

Panna

23. 8. – 22. 9.

Domácí záležitosti se dostávají do rozporu s věcmi pracovními, což může přinášet momenty nevrlosti. Nejvíc vás štve, že se musíte zabývat takovými pracovními povinnostmi, které shledáváte jako nesmyslné. Jako přínosnější vidíte investování času do domova a zahrady.

Nejlepší den: 25. 1.

Nejhorší den: 28. 1.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Po pracovní stránce se vám daří se prosazovat, a pokud využijete své hbité komunikace, Mars vám zaručuje úspěch i ve všech úředních záležitostech. Pozor jen na současné zvyšující se záletnické touhy. Jednorázová epizoda vám nestojí za následnou tečku ve vaší lásce.

Nejlepší den: 29. 1.

Nejhorší den: 26. 1.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Začátek týdně přeje důvěrným partnerským rozhovorům, díky Venuši teď můžete posílit nebo usmířit váš vztah. Co se týče intimních chvilek, i další dny jsou vám nakloněny. Pro vás, kteří jste nezadaní, mohou hvězdy přichystat seznámení. Intuice napoví, zda je to ten pravý.

Nejlepší den: 24. 1.

Nejhorší den: 27. 1.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Máte znatelný přebytek vnitřní energie a dokážete být nadšeni ze všeho, co vám tyto dny přinášejí. Zejména důležitým se jeví váš domov, kde vám expanze ve zvelebování hnízdečka dodává neobyčejný pocit štěstí a naplnění. V tomto směru získáte radu od nějakého odborníka. Venuše se v pátek přesouvá do krásného znamení Ryb, čímž ve vašich vztazích způsobuje nečekaně příjemné obraty. Více než kdy jindy se pokuste věnovat dětem, protože právě v tomto období se vaše časová i

Nejlepší den: 27. 1.

Nejhorší den: 23. 1.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Máte před sebou dny vhodné k plnému pracovnímu nasazení a jste schopni si osvojit i novinky z oboru. Nebude vám dělat problém se zapojit do týmu a dosáhnout větších zisků. Hlavně žádné otálení, protože teď je váš čas! Začátkem února pak už zřejmě přízeň hvězd povolí.

Nejlepší den: 23. 1.

Nejhorší den: 24. 1.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Venuše se v pátek přesouvá do krásného znamení Ryb, čímž ve vašich vztazích způsobuje nečekaně příjemné obraty. Více než kdy jindy se pokuste věnovat dětem, protože právě v tomto období se vaše časová investice strefí do správného cíle. Může přijít i nečekané překvapení!

Nejlepší den: 25. 1.

Nejhorší den: 27. 1.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Venuše, která bude od pátku putovat vaším znamením, vám přináší do duše zvýšenou touhu po jistotách, a to v oblasti rodiny i lásky. Pokud váš partner tráví více času mimo domov, nekontrolujte ho a nechovejte se majetnicky. Mohli byste zbytečně narušit fungující vztah.

Nejlepší den: 28. 1.

Nejhorší den: 25. 1.

Zdroj: E.M.A. Europe