Beran

21. 3. – 20. 4.

Venuše v konjunkci Saturnu vytváří podmínky pro radostné užívání chvil a vy se k nim určitě nebudete stavět zády. Může se vám však zdát, že i přes příjemnou atmosféru vám něco s partnerem schází. Rádi prožíváte věci naplno, ale tentokrát vám bude milenecké klima vyznívat malinko fádně.

Nejlepší den: 18. 1.

Nejhorší den: 22. 1.

Býk

21. 4. – 21. 5.

V pracovní sféře to nebude tentokrát procházka růžovým sadem, přičemž nejvíce škody si můžete přivodit vy sami. Sebepřeceňování a slabá rozvážnost při rozložení vašich sil rozhodně ničemu neprospěje. Zvýšené nároky budete klást i na kolegy, kteří se proti tomu ohradí.

Nejlepší den: 16. 1.

Nejhorší den: 17. 1.

Blíženci

22. 5. – 21. 6.

Máte smysl pro detail a talent na chytré nápady, což se budete snažit uplatnit především ve svém zaměstnání. I když se vám bude zdát, že se kolegové vašich rad nedrží, projevujte i nadále otevřeně své názory, brzy jistě přijde doba, kdy vám to bude přičteno k dobru.

Nejlepší den: 20. 1.

Nejhorší den: 16. 1.

Rak

22. 6. – 22. 7.

Disponujete obrovským nadhledem a vaše vnímavost pracuje na plné obrátky. Vaši kolegové nezůstanou pozadu, budou jednat sice bleskově, ale vy si všimnete, že jejich konání postrádá jakýkoliv předchozí rozmysl. Zvolíte přátelský způsob, jak je na to taktně upozornit.

Nejlepší den: 21. 1.

Nejhorší den: 20. 1.

Lev

23. 7. – 22. 8.

Sobotní novoluní ve znamení Vodnáře hlásí možný pokles vitality, neznamená to ovšem, že nemáte pokračovat ve svých záměrech. Trochu vás rozladí, že věci, které byly v minulosti naprostou hračkou, se vám nyní jeví složitější a dávají vám zabrat. Nevěste hlavu, bude líp.

Nejlepší den: 17. 1.

Nejhorší den: 19. 1.

Panna

23. 8. – 22. 9.

V těchto dnech se více zaměřte na svůj zevnějšek, dolaďte, co je potřeba, i když vás to bude stát nějakou investici. Potom stačí zapůsobit ladnými pohyby, přitažlivým úsměvem a úspěch je zaručen. Pokud toužíte po lásce, buďte aktivní a nebojte se svůj protějšek svádět.

Nejlepší den: 22. 1.

Nejhorší den: 21. 1.

Váhy

23. 9. – 23. 10.

Nyní nastává příhodná doba pro cestování, a pokud máte v plánu vzdálenější trasu, měla by vám tentokrát přinést i nějaký užitek navíc. Hodně komunikujte, případně se zaměřte na zdokonalování v cizích jazycích, tyto dny přejí i úspěchu v pohovorech či nějaké zkoušce.

Nejlepší den: 16. 1.

Nejhorší den: 18. 1.

Štír

24. 10. – 22. 11.

Pro vás, milí Štíři, mají hvězdy pro tento týden malou radu. Neschovávejte své pocity a emoce pod pokličkou, naopak s nimi hezky vyjděte na světlo. Pochvalte druhým, co se vám líbí, a nebojte se zalichotit, jestliže máte pocit, že si to dotyčná osoba plně zaslouží.

Nejlepší den: 19. 1.

Nejhorší den: 21. 1.

Střelec

23. 11. – 21. 12.

Tento týden plánují hvězdy pomazlit vaše ego a naplnit vás spokojeností. Svými dobrotivými konstelacemi žehnají úspěchům v pracovních pohovorech a materiálních záležitostech. Pokud se rozhodnete pro investici v rámci rodinných záležitostí, bude dopad velmi příznivý.

Nejlepší den: 18. 1.

Nejhorší den: 17. 1.

Kozoroh

22. 12. – 20. 1.

Milí Kozorozi, nastává čas, kdy se vám bude dařit jak v pracovní sféře, tak i v oblasti financí. Můžete vydělat uspokojivé množství peněz a nebudete váhat je dále investovat do svých nejbližších. Způsobíte jim tím nemalou radost a rodina se vám odmění milým překvapením.

Nejlepší den: 18. 1.

Nejhorší den: 20. 1.

Vodnář

21. 1. – 20. 2.

Slunce se v sobotu přesune do vašeho znamení a vlije vám do žil milostnou aktivitu. Toužíte se věnovat sexuálním požitkům a romantické lásce, ovšem pokud mezi vámi a partnerem proběhlo v poslední době nějaké nedorozumění, nebudete hned vědět, jak si ho usmířit a naklonit.

Nejlepší den: 20. 1.

Nejhorší den: 19. 1.

Ryby

21. 2. – 20. 3.

Nyní jste poněkud roztěkanější než jindy a vaše myšlenky postrádají stabilitu. Není příliš výhodné, abyste investovali své finance, mohli byste se unáhlit a později svého počínání litovat. Odložte také veškeré rozhovory s partnerem, které se týkají citových záležitostí.

Nejlepší den: 21. 1.

Nejhorší den: 16. 1.

Zdroj: E.M.A. Europe

Související články