Celý svět zaznamenal v posledních letech neuvěřitelný technologický pokrok. A nejvíc je tento vývoj vidět v kosmetickém průmyslu, který nám každý den přináší nové, úžasné novinky. Před dvaceti lety byla inteligentní péče o pleť snem, možná nedosažitelnou vizí. Dnes přicházejí inovativní společnosti, jako je švédská beauty-tech značka FOREO, které jsou průkopníkem v oblasti „chytré krásy“. A o tom, že plně funkční produkty mohou mít styl, svědčí i novinka v černém provedení - FOREO UFO 2 pro 2-minutové komplexní ošetření pleti.

Podobně jako v jiných odvětvích se i v tom kosmetickém střídají trendy. Od pravidelných návštěv kosmetických salonů jsme se přes 10ti krokovou péči o pleť přesunuli k touze po exkluzivních výsledcích, jejichž dosažení nám nezabere tolik času. Individuální péči, kterou by si mohl zákazník do jisté míry ovlivňovat sám, více funkcí v jednom produktu a snadné používání nám umožňuje až umělá inteligence a virtuální realita. Ty nejmodernější technologie najdete právě v chytrém sonickém přístroji UFO 2 Black, který vaši denní rutinu zjednoduší, zefektivní a vytvoří z ní příjemný každodenní rituál. Tato změna spočívá v jednoduchosti a vyšší účinnosti - v jednom kompaktním zařízení najdete hned několik možných ošetření, která zajišťují lepší a rychlejší výsledky, než kdybyste je prováděli klasicky rukama nebo za nimi cestovali do specializovaných kosmetických salonů:

1. Rychlá pleťová péče

Místo obvyklých 20ti minut s maskou vám díky UFO 2 zabere pleťová péče necelé dvě minuty. Jemná a vysoce rychlá technologie termo-terapie spolu s T-Sonickou pulzací okamžitě zjemňuje a připravuje pleť pro hloubkové vstřebání ingrediencí masky. Proces zahřívání otevře póry a umožní tak aktivním látkám snadněji proniknout do pokožky.

2. Řešení všech kožních potíží

Plné spektrum LED světla pomáhá řešit různé kožní nedostatky, jako jsou vrásky, nejednotný tón pleti nebo třeba podráždění. 8 různých LED světel vyniká odlišnými vlastnostmi, díky kterým si vytvoříte cílené ošetření na míru.

  • Fialové světlo redukuje výskyt jemných vrásek a umocňuje prozáření pleti
  • Bílé světlo zpevňuje vzhled pleti a minimalizuje otoky
  • Zelené světlo projasňuje mdlý vzhled a sjednocuje tón pleti
  • Oranžové světlo revitalizuje a probouzí pleť pro dosažení zdravého vzhledu
  • Modré světlo minimalizuje výskyt nedokonalostí
  • Tyrkysové světlo zklidňuje podrážděnou pleť
  • Žluté světlo minimalizuje začervenání a zjemňuje pleť
  • Červené světlo redukuje známky stárnutí pro mladistvější vzhled

3. Snadná masáž obličeje uvolňující napětí

Ruční masáž nahrazuje T-Sonická pulzace, která díky 10.000 pulzacím za minutu poskytuje tváři jemnou masáž uvolňující svalové napětí, čímž dochází k minimalizaci výskytu jemných vrásek a otoků. Kromě toho také napomáhá absorbci aktivních látek pokožkou.

4. Okamžité omlazení pleti

Výjimečná kryo-terapie okamžitě ochlazuje pleť a dodává jí pevnější vzhled s pozvednutými konturami. Zároveň minimalizuje výskyt pórů a redukuje oteklost. Pleť vypadá na první pohled omlazená, jemnější a přímo září!

Nadčasový švédský design

Sonický přístroj UFO 2 Black následuje trendy nejen, co se technologií týče, ale také designu. Elegantní černé provedení je luxusní záležitostí, která nadchne vyznavače minimalismu i působivého stylu. Produkt je bezpečný a vyrobený s švédskou precizností. Značka FOREO má ve svém portfoliu hned celou řadu pleťových masek s aktivními přírodními ingrediencemi, které spolu s UFO 2 Black vytvoří dokonalou dvojici pro ještě krásnější a zářivější pokožku.

Využijte navíc výjimečnou nabídku na notino.cz a při koupi libovolného přístroje z řady UFO můžete získat balíček 6 masek pro maximální péči o pleť. Nabídka je časově omezena dle zásob dárků.