Koho by nezajímalo, jak se vyrábí jeho oblíbené sladkosti. A kdo by si aspoň na chvíli nepředstavoval, že by ho třeba v továrně na nanuky nebo lentilky zavřeli přes noc. Co dřív? Ponořit si ruce do kádě s teplou čokoládou, nastavit pusu pod vodopád lentilek, ochutnat nejčerstvější nanuk na světě? Video, na kterém můžete pozorovat, jak stroje vyrábějí tuny a tuny laskomin, už vidělo víc jak dva miliony nadšenců. Doporučujeme si k němu otevřít něco dobrého. A hrozí nebezpečí, že pak vypleníte i zásoby svým dětem.

Zdroj: Youtube

V téhle továrně byste se asi nechtěli nechat zavřít, zato vás okamžitě napadne, že byste si nosili práci i domů. Tady se tisknou bankovky a razí mince. Sen každého harpagona. V následujícím videu asi neprozradí nic zásadního z výroby ochranných znaků na bankovkách nebo složení kovu na mince, přesto od něj neodtrhnete oči. Jedna paleta by stačila nebo jenom taková role bankovek. Nebo aspoň kyblík mincí z tohohle stroje. No co, snít se musí, jinak by to před vámi neviděly už čtyři miliony chtivých párů očí.

Zdroj: Youtube

Pozorovat, jak se dělá kosmetika, má v sobě úplně jiný půvab. Protože každá žena někdy v životě viděla, jak se ničí. Vypraly jsme rtěnku nebo ji nechaly na sluníčku, upustily pudr z výšky na kachličky v koupelně nebo vylily drahý make-up do umyvadla. V následujícím videu můžete v klidu a bez nebezpečí finanční tragédie naopak pozorovat, jak se pudr v různých odstínech lisuje do krabiček s neporušeným povrchem, jak se ze rtěnkového těsta odlévají dokonalé válečky s kouzelnou mocí nebo jak stroj na mililitr přesně dávkuje lak na nehty.

Zdroj: Youtube

A na závěr něco zdánlivě jednoduchého, ale přesto lákavého. Tohle video už vidělo skoro pět milionů lidí, přestože se na něm vyrábějí obyčejné sirky. Začneme s obrovskou kládou a končíme s drobnými krabičkami precizně naplněnými nejzákladnější pomůckou každého kuchaře i táborníka.

Zdroj: Youtube