Jessica Tull je máma tří dětí a žena v domácnosti. Ovšem v domácnosti, kterou díky jejím videím o uklízení a organizaci domu znají miliony divaček jejího kanálu na YouTube. Ano, tolik lidí se zájmem pozoruje, jak Jessica uklízí po dětech, jak zvládá kompletní úklid domu za dva dny nebo jak skládá prádlo. Jessica není specialistka jen na prádlo, jako naše druhá hrdinka, ani guru všeho uklízení jako ta třetí, přesto má svůj systém tak vymakaný, že má její kanál už přes půl milionu odběratelů. „Je to nádhera sedět si tady mezi hromadou prádla a proměnit ji v hraničku perfektně složených ručníků, žínek, osušek a povlečení,“ pochvaluje si Jessica. Co na tom ty miliony mají, se podívejte se:

Zdroj: Youtube

Folding lady, tak si říká Sophie, bývalá prodavačka, jejíž účet na Instagramu má 555 000 sledujících. Začalo to typickým stáčením ručníku do „rolády“ a dnes radí Sophie svým fanynkám, jak co nejsnáze převléknout postel, jak poskládat ponožky tak, aby byl vidět charakteristický okraj nebo logo, případně jak poskládat pružné prostěradlo do úhledného hranolku. Svoje videa doprovází hudbou, protože dobře ví, že hodně dam se jejich sledováním uklidňuje a doma si skládá podle svého. Vážně, zkuste to, kdo neviděl, neuvěří. Po pár minutách Sophiiných videí dostanete chuť přeskládat celou skříň, a pak to dokonce s radostí uděláte. Prohlídněte si její Instagram a posuďte sami:

To nejlepší na konec. Článek o skládání prádla se nemůže obejít bez Marie Kondo, i kdyby měla k blahu pořádkumilovných skladatelek přispět jen metodou stavění stočených triček na výšku. To je systém popírající tradiční hraničky, díky kterému shora v šuplíku vidíte, kde je které triko, a při jeho vyndání se vám nezhroutí pracně poskládaná hromádka nad ním. V následujícím videu vás naučí naprosté základy. „Proč mám právě pocit, jako bych půl hodiny meditovala, když jsem se jen pár minut dívala, jak někdo skládá tílko nebo svetr?“ ptá se jedna z divaček v komentářích. Zjistěte na vlastní oči:

Zdroj: Youtube