Čím je člověk starší, tím více a častěji si může myslet, že leccos už se pro něj „nehodí“, že by byl směšný, kdyby něco zkoušel a přemýšlí, co by „na to přece řekli lidi“. Prostě může mít pocit, že na rebelství už nemá nárok, že je pro něj passé. Byznys mentorka Margareta Křížová si to nemyslí a říká: "Přibývající léta neznamenají, že máte přestat rebelovat. Pokud chcete, můžete rebelovat v čemkoli." Nemá tím ale na mysli třeba obarvení vlasů nazeleno nebo plán naučit se po šedesátce jezdit na koloběžce. To nazývá jinak, a to "radostí ze života".

Podívejte se na mentorčina doporučení:

Zdroj: Youtube

Tím probuzením rebela v sobě míní spíše věci, do nichž jste se vždycky chtěli pustit, ale nebyl na ně čas, a teď když už čas je, tak vám zase chybí odvaha.

A jeden Margaretin tip navíc: "Když si budete věřit, začnou se dít věci. Víte proč? Půjde z vás pozitivní energie a lidé si toho všimnou. Uvidíte, dveře se začnou otvírat, objeví se nové příležitosti a potkáte lidi, kterých jste si možná dříve ani nevšimli. Váš vnitřní rebel je připraven. Užijte si to!"

Důležité je udělat ten první krok!

Jak probudit vnitřního rebela?

Jak probudit vnitřního rebela?

  • Budete se bát a hledat sto výmluv, jak nechat vše při starém, ale jakmile o tom začnete jednou přemýšlet, váš rebel už je vzhůru. 
  • Chtěli jste udělat velkou změnu – začít novou kapitolu, rozjet malé podnikaní, zbavit se toxického člověka ve svém okolí, jděte do toho. 
  • Věřte si – jste mnohem lepší, než si o sobě myslíte, a dokážete víc, než byste čekali. Jděte krok po kroku, není třeba změnit všechno přes noc.