Nahlédněte do svého nitra a ujasněte si, co opravdu chcete

Pokud chcete, aby vám Vesmír něco dal, musíte přijít na to, co skutečně chcete. Jsme jen lidé a někdy měníme názor. Udělejte si čas sami na sebe a svoje vlastní myšlenky, abyste se opravdu poznali. Až si budete jistí tím, po čem toužíte, vyšlete konkrétní přání.

Zbavte se energetických blokád

Pokud se chcete propojit s Vesmírem, musíte se ujistit, že vám v cestě nestojí žádné překážky. Proto byste měli nějaký čas věnovat meditaci. Pokud nejste v harmonii a toužíte po něčem, blokády vás mohou zdržovat a ztížit úspěšné naladění s vesmírnými energiemi.

Buďte vděční

Pokud chcete, aby vám Vesmír něco dal, nebude to zadarmo a budete muset být vděčnější. Vesmír vám možná ještě nedal to, co chcete, ale uvědomte si, že stále máte vše, co potřebujete. Nezapomeňte, kdo jste a kde se nacházíte.

Nahraďte negativní myšlenky pozitivními

Vesmír s vámi nebude rezonovat, pokud máte v hlavě samé negativní myšlenky a postoje. Čím pozitivnější budete, tím lépe. Jestli vám něco leží v žaludku, vyřešte to a vyčistěte se, abyste připravili prostor pro něco pozitivního.

Pamatujte, že dostanete to, co vysíláte

Tohle je věc, kterou si musíte pamatovat. Jen těžko dostanete něco hezkého, když sami nic nedáte. Znáte zákon rezonance – co vysíláte, to dostáváte zpět. Jinak to nefunguje. Pokud odmítnete něco ze sebe investovat, Vesmír vám nic nenabídne. Musíte vyvinout maximální úsilí.

Zbavte se negativních lidí

Podobně jako se musíte zbavit negativních myšlenek, je zapotřebí zbavit se i negativních lidí. Zvláště energetičtí upíři jsou pro vás škodliví, protože vás srážejí na zem. Nenechte si to líbit a přerušte vztahy s kýmkoli, kdo vám nepřináší nic pozitivního. Nepotřebujete kolem sebe osoby, které jsou neustále negativně naladění a stejným tónem s vámi hovoří. Nedávejte energii lidem, kteří si to nezaslouží.

Nebuďte netrpěliví

Pokud chcete od Vesmíru nějaký dárek, musíte si uvědomit, že to vyžaduje čas. Nemůžete mít všechno hned a okamžitě. Někdy to trvá delší dobu, než Vesmír zareaguje. Musíte být trpěliví.

Žijte přítomností

Je důležité procvičovat vědomí. Jen těžko navážete kontakt s Vesmírem, když budete neustále sledovat displej svého chytrého telefonu. Čím více budete v přítomném okamžiku, tím rychleji a kvalitněji se vám podaří přivolat to, co si přejete. Když je vaše mysl zatížená myšlenkami na minulost a neustále se v ní prohrabáváte, nemůžete žít naplno v přítomnosti.

Buďte aktivní

Vesmír vám taky nic nepošle, když budete sedět na gauči a čekat, až to udělá. Chce to zapojit i vlastní síly. Třeba můžete napsat dopis, v němž požádáte o to, co si přejete. Když totiž slova zhmotníte prostřednictvím napsaného dopisu a přání si například i vizualizujete, mnohem dřív se vám splní. Buďte kreativní, můžete dopis klidně namalovat nebo nalepit do sešitu obrázky, které představují vaše sny. A ještě něco – až se vám to splní, poděkujte!